Marmara Denizi’ne yeni Tsunami Gözlem ve Erken Uyarı İstasyonları Marmara Denizi’ne yeni Tsunami Gözlem ve Erken Uyarı İstasyonları
Feridun Tumer İlköretim Okulu 4b sınıfı öğrencilerinin mezuniyet töreni Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bu günün küçükleri yarının büyükleri olan öğrenciler 4 kocaman yılı geride bırakaran mezun olmanın heyacanıyla törene katıldılar. Sahne gösterileri, halk oyunları, koro ve şiirlerin okunduuğu tören veliler tarafından beğeniyle izlendi.

Başkan Aydın yaptığı konuşmada;


Kocaman 4 yılı geride bırakarak başarıyla mezun olan çocuklarımıza ömür boyu başarı ve mutluluklar dilerim.Biz daima eğitime önem veriyoruz Belediyemiz bünyesinde tüm mahalllelerde Simurg Eğitim kurslarımızda öğrencilerimize ücretsiz ders veriyoruz. Mezun olan öğrencilerimize maddi katkıda bulunuyoruz.

Okularımızın temizlik ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu günün küçükleri yarının büyükleri çocullarımıza hep birlikte sahip çıkalım ki geleceğimizi onlara emanet edelim diyerek sözlerini tamamladı.

Feridun Tumer İlköğretim Okulu Müdiresi Sema Köse yaptığı konuşmada;

Eyüp sultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’a ve velilerimize mezuniyet törenimize katıldığı için çok teşekkür ederim. 4. Sınıf öğrencilerimizin tüm sınıfları için ayrı ayrı mezuniyet töreni düzenliyoruz.

Bu gün 4-b sınıfı için tören düzenledik. Öğrencilerimiz için unutulmaz anı oluyor. Mezuniyet törenimizde çeşitli gösteriler sergiliyoruz.  Velilerimizde heyacanla ve beğeniyle izliyor diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: TE Bilişim