GOP Spor Akademisi'nden 23 Öğrenci BESYO'na girmeyi başardı GOP Spor Akademisi'nden 23 Öğrenci BESYO'na girmeyi başardı
 Feridun Tumer İlkokulu Aile Haftası kutlama programı velilerin yoğu katılımıyla  gerçekleşti.

 Feridun Tumer İlkokulu Müdiresi Sema köse  yaptığı konuşmada;

Değerli Hazirun,
Aile Haftası kutlama programımıza öncelikle İsrail terör devletinin yapmış olduğu saldırıyı kınayarak başlamak istiyorum.

Aile toplumun temelidir. Aileyi sağlam tutamazsanız o toplumu bir temel üzerine oturtamazsınız. Temelsiz bina olmaz. Bu nedenle önemli bir kurum olan aileye önem vermeli öncelikle onu korumalıyız. Günümüzde boşanmaların ne kadar çok arttığını araştırma verileri ortaya koyduğunda sebepler üzerinde dikkatlice durulmalıdır.

Tüm kurumlar bu sebepler üzerinde çalışmalar yapmalı ve gereken tedbirleri almalıdır. Neslin devamı ve sağlıklı nesillerin yetişmesi güçlü ailelerle olacaktır. Güçlü ailenin temelinde iyi bir eğitim vardır.

Biz bu amaçla “Biz Bir Aileyiz” projesini hazırladık ve nesillerin yetişmesinde ana unsur olan ailelere ulaşmaya hedefledik. Bu hedef doğrultusunda aile eğitim seminerleri düzenledik velilerimizin tamamına ulaşmayı hedefledik.

“Biz Bir Aileyiz” isimli eğitim dergisi hazırladık. 1. Sayımızı Mart ayında velilerimize dağıttık. İkinci sayımızı Mayıs ayında velilerimize ulaştırmayı hedefliyoruz.

Bu çalışmada her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Remzi AYDIN’a , Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÖĞÜTCÜ’ye , Sayın EyüpsuLTAN Sosyal Hizmet Müdiresi Ebru GAZİOĞLU’na teşekkür ederim. diyerek  sölerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim