Bahçeşehir Kolejinden öğretmenlere yüksek lisans fırsatı.. Bahçeşehir Kolejinden öğretmenlere yüksek lisans fırsatı..
Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Her yerde spor, herkese spor” sloganıyla düzenlenen Okullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.



Turnuvanın kupa töreni Eyüp Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlendi.

Tören öncesi, Yıldız Erkekler kategorisinde, Şehit Öğretmenler Ortaokulu ile Alibeyköy Ortaokulu futbol takımları arasında final maçı oynandı.

Karşılaşmada Şehit Öğretmenler Ortaokulu futbol takımı 7 – 5'lik skorla kategorisinde şampiyon oldu.

Final maçının başlangıç vuruşunu yapan ve karşılaşmayı seyreden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ilçedeki sportif faaliyetler ve turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi;

“İlçemizde spor bizim için gerçekten çok önemli. Her yaş grubunda ve her branşta yaygınlaşmasını istiyoruz. Sadece futbol değil futbol dışı branşların da yaygınlaşmasını istiyoruz. Okullar Arası Futsal Müsabakalarının final maçını seyrettik, çok çekişmeli geçti.

Bu organizasyonlar aynı zamanda sosyal ortamlar oluşturuyor. Veliler burada, öğretmenler burada, takımlarını destekleyen arkadaşları burada. Olabildiğince çok sayıda, çeşitli branşlarda, dostluğu rekabeti geliştirecek spor müsabakalarını düzenlemeye devam edeceğiz”

924 SPORCU KATILDI

Yaklaşık 2 ay süren turnuvaya, ilçede bulunan okullarda okuyan 924 kız ve erkek öğrenciden oluşan 77 takım katıldı. Takımlar genç erkek, genç kız, yıldız erkek, yıldız kız, küçük erkek, küçük kız ve minik erkek kategorilerinde şampiyonluk için mücadele ettiler.

Çekişmeli geçen müsabakalara sahne olan turnuva sonunda genç erkek kategorisinde Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) birinci, Halis Kutmangil MTAL ikinci ve Alibeyköy MTAL üçüncü, genç kız kategorisinde Halis Kutmangil MTAL birinci, Mareşal Fevzi Çakmak MTAL ikinci ve Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi üçüncü, yıldız erkek kategorisinde Şehit Öğretmenler Ortaokulu birinci, Alibeyköy Ortaokulu ikinci ve Ferit Fehmi Meriçten Ortaokulu üçüncü, yıldız kız kategorisinde Ferit Fehmi Meriçten Ortaokulu birinci, Alibeyköy Ortaokulu ikinci ve Güzeltepe Ortaokulu üçüncü, küçük erkek kategorisinde Eyüpsultan Orta okulu birinci, Özel Tarih Koleji ikinci ve Asımın Nesli Ortaokulu üçüncü, küçük kız kategorisinde Ferit Fehmi Meriçten Ortaokulu birinci, Silahtarağa Ortaokulu ikinci ve Prof. Kaya Gürsel Ortaokulu üçüncü, minik erkek kategorisinde ise Özel Hisar Koleji birinci, Özel Tarih Koleji ikinci ve Şehit Öğretmenler İlkokulu üçüncü oldu.

İlk üçe giren okulların takım oyuncularına törenle madalyaları ve kupaları verildi. 

Editör: TE Bilişim