Dünyanın En Etkili Bilim Adamları Listesinde GRÜ'den Beş İsim... Dünyanın En Etkili Bilim Adamları Listesinde GRÜ'den Beş İsim...

Eyüp Belediyesi gençlerin kültür hazinesini genişletecek dev bir projeye imza atıyor. Toplam 10 bin 234 adet kitabı ilçe genelindeki okullara dağıtacak olan Eyüp Belediyesi, eğitime yaptığı katkılara devam ediyor.

İlçe genelindeki tüm okulları kapsayan bu proje ile eğitim ve öğretime yeni bir soluk katacak olan Eyüp Belediyesi, Kültür İşleri Müdürlüğü öncülüğünde gençlerin kültür ve alt yapı gelişimlerinin olumlu şekillenmesinde etken rol oynayacak. İlçedeki okullara ve bilgi evlerine dağıtımı yapılacak ve 10 bin 234 adet kitaptan oluşacak olan TDK Türkçe Sözlüğü, TDK Deyimler Sözlüğü, Ansiklopedi, Hikaye, Deneme, Romanlar ile beraber Deyimler ve Atasözleri Sözlüğü, temel eserler ve imla kılavuzları da verilecek.

Öğrenciler Okuma Alışkanlığı Edinecek

İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip ve Meslek Liselerine kategorize edilerek verilecek olan kitaplar sayesinde gençler hem okuma alışkanlığı edinecekler hem de zihin dünyalarını geliştirecekler. Ayrıca 15 Lise, 30 Ortaokul ve 26 İlköğretim Okulunu kapsayan bu dev proje ile okullar anlamlı ve zengin bir kütüphaneye kavuşacak.


Editör: TE Bilişim