GOP Spor Akademisi'nden 23 Öğrenci BESYO'na girmeyi başardı GOP Spor Akademisi'nden 23 Öğrenci BESYO'na girmeyi başardı
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, söyleşi ve eğitim desteği dağıtmak için gittiği Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, okul öğrencileri ve öğrenmenlerinden oluşan Mehter Takımı'nın muhteşem konseriyle karşılandı.



Başkan Aydın yine söyleşi için gittiği Alibeyköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ise Okul Müdürü İsmail Hakkı Bodur tarafından kapıda çiçekle karşılanırken, okulun bahçesine çam fidanı dikti.

Eyüp'te lise öğrencileri tarafından oluşturulan ilk Mehter Takımı olan Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı, Belediye Başkanı Aydın'a okul ziyareti sırasında unutulmaz bir sürpriz gerçekleştirdi.

Başkan Aydın'ın okula girişi sırasında bahçede bulunan liselilerin Mehter Takımı konsere başladı. Başlarında bulunan hocalarının yönetiminde çaldıkları birbirinden güzel Mehter Marşları hem Başkan Aydın hem de öğrenciler tarafından büyük bir beğeniyle dinlendi. Başkan Remzi Aydın konser sonunda öğrencilerin bu güzel jesti için teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



ÇAM FİDANI DİKTİ 
Bu arada Alibeyköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ise Okul Müdürü Bodur, Başkan Aydın'ı çiçeklerle karşıladı.

Ziyarette Başkan Remzi Aydın, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube başkanları, Okul Müdürü İsmali Hakkı Bodur, öğretmenler ve Okul Aile Birliği ile birlikte, okulun bahçesine çam fidanı diktiler.

Belediye Başkanı Aydın çam fidanını diktikten sonra can suyunu da kendi elleriyle verdi. 

Editör: TE Bilişim