Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi
 Başkan Remzi Aydın, Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Kanaat Önderleri İstişare Yemeği’ne katıldı

Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Eyüp Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen istişare yemeğine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumlular Dernek Başkanı ve Eyüp Belediye Meclis Üyesi Cahit Özaslan ve dernek üyeleri katıldı.

Erzurum Türkiye’nin önemli illerinden bir tanesi
Başkan Remzi Aydın yemekte yaptığı konuşmada, “Erzurum Türkiye’nin harcıdır. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi tesis eden en önemli illerimizden bir tanesidir. Bu harç Eyüp Sultan’da da aynen bakidir. Eyüp’ümüzün de en önemli yapı taşlarından bir tanesi Erzurumlulardır. 

Her zaman karar mercilerinde Erzurumlular oldu, olmaya da devam edecek. İlk defa bir Erzurumlu Belediye Başkanı Eyüp’te istişare de bulunuyor ve ilk defa Eyüp Belediye Başkanı Erzurum’da Erzurumluların misafiri oldu. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu istişareler devam edecek” dedi.

Sonradan olma bir şehir değil

AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem ise, “Anadolu’nun mayası Erzurum’dur. Erzurum sonradan olmuş bir şehir değil, anadan doğma bir şehirdir, kadim bir şehirdir. Erzurum’la ne kadar gurur duysanız azdır. Erzurum gerçekten dava adamlarının sayısının çok olduğu bir şehirdir. Sizleri gerçekten tebrik ediyorum. İyi ki varsınız Erzurumlular” şeklinde konuştu.

Başkan Aydın’a teşekkür
Toplantıda, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Belediye Başkanımız Remzi Aydın’ın Eyüp’te Erzurumlulara destek verdiğini gördüm. Başkanımız Aydın bilsin ki Erzurumlular da her zaman kendisinin yanında olacak” dedi.

Toplantı sonunda Eyüp Belediye Başkanı Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Aykaç ve Erzurumlular Derneği Başkanı Özaslan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’e bir plaket verdi.

Editör: TE Bilişim