Eğrianbar köyü Derneği iftar verdi Eğrianbar köyü Derneği iftar verdi
Zeytinburnu Belediyesi ile Zeytinburnu Yağlıdereliler Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri iftar programı Zeytinburnu Tirebolulu’lar derneğinin bahçeside yapıldı.

Giresun Yağlıdere derneğinin verdiği iftar programına Başkan Özer Kahveci,Zeytinburnu belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Volkan Bozkır ve Hasan Turan, Aykar denizcilik yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, Aydınses Gazetesi imtiyaz sahibi Murat Aydın, Pr. Dr Ayhan Bölük, Yağlıdere Ydernği eski Başkanı Osman ayaz,Ali Faik Biçer, Mehmet Bolat, Tüm sağlıksen Başkan Yardımcısı Turan Parçal ile dernek başkanları, katıldılar.

Dernek Başkanı Özer Kahveci yaptığı konuşmada;

Derneğimizin Geleneksel İftar davetimize katılarak bizleri onurlandıran Bakanımız Sn. Volkan Bozkır Vekilimiz Sn. Hasan Turan ve Belediye başkanımız Sn. Murat Aydın’a STK’larımıza, Bürokratlarımıza, kıymetli iş adamlarımıza ve Yağlıdreli hemşerilerimize katılımlarından çok teşekkür ediyorum

“Yağlıdereliler olarak birlik ve beraberlik içersinde olduğumuz sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Bu beraberlik bizi sosyal ve siyasal anlamada hemşerilerimizin istenilen noktalara gelmesine fayda sağlayacaktır. İftar organizasyonu için Belediye Başkanımız Murat Aydın’a ayrıca teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum.” Dedi.

Başkan Aydın yaptığı konuşmada;

“Siz değerli hemşerilerimle bir araya gelmekten mutluyum. İlçemizde yoğun bir Yağledere ve Giresun nüfusu bulunmaktadır. Biz de bunun farkındayız. Siz değerli hemşerilerimize hizmet etmek büyük şereftir. Hepinize hayırlı ramazanlar temenni ediyorum” dedi.

İstanbul Milletvekili Turan yaptığı konuşmada;

“Biliyorsunuz sizin uşak kısa süre sonra gidilen seçimde Giresun’dan milletvekili aday adayı olduk ama kısmet değilmiş. Ancak ondan sonra gidilen 2015 Kasım seçimlerinde İstanbul 1. Bölgeden aday gösterildik. Üç yıla yakın süren vekillik sürecinde yaptıklarımızı biliyorsunuz. Bu süre zarfında sizlerden ayrı kalmadık, gel dediniz geldik, git dediniz gittik. 

Bu dönem hem kendi bölgemden aday gösterildim. 24 Haziran’a kadar yorulmadan çalışacağız. Bu seçimlerin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu söylememe bile gerek yok. Yeni bir döneme giriyoruz; ilk defa uygulanacak cumhurbaşkanlığı sistemi için daha bir gayret göstermemiz gerekiyor. Bu gayreti göstereceğinizden de eminim. Ama bu iş hiç ihmale gelmez hepinizden bu işe destek talep ediyorum” dedi. 

Bakan Bozkırda bir konuşma yaparak hayırlı ramazanlar dilerim Gelecek Ramazan Bayramınızı kutlarım; dedi.  

Editör: TE Bilişim