Bayram dönüşü trafik tedbiri... Ağır tonjlı araçlara 24 saat yasak! Bayram dönüşü trafik tedbiri... Ağır tonjlı araçlara 24 saat yasak!
Başkan Aydın, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı.

İstiklal Caddesi’nde saldırının gerçekleştirildiği yere karanfil bırakıp terörü lanetleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "İnsanın canı, malı, namusu kutsaldır. Bunu böyle biliyor, böyle kabul ediyoruz" dedi.



Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Kadın klları Başkanı Hatice Yücel, partililer ve beraberindeki bir grup Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile birlikte İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırının gerçekleştiği yere gelerek karanfil bıraktı. Başkan Aydın, ilk olarak Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret ederek, ölenler için açılan taziye defterini imzaladı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile sinema ve tiyatro oyuncusu Ulvi Alacakaptan’ın da yer aldığı kalabalık heyet daha sonra, İstiklal Caddesi boyunca yürüyerek intihar saldırısının olduğu bölgeye geldi. Eyüp ve Bahçelievler Belediye Başkanları, saldırıda ölenler anısına karanfil bıraktı.

“İSTİKLAL CADDESİ BİZİM İSTİKLALİMİZDİR”

Saldırının gerçekleştirildiği yere karanfil bırakan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Terör nereden gelirse gelsin, hangi yöntemle olursa olsun her türlüsüne şiddetle karşıyız amasız karşıyız. İnsanın canı, malı, namusu kutsaldır.

Bunu böyle biliyor, böyle kabul ediyoruz. İstiklal Caddesi bizim istiklalimizdir. İstiklal hürriyetimizdir, özgürlüğümüzdür ve tabiİ ki birliğimiz beraberliğimizdir. Bu anlamda da isminin sembolik olduğunu düşünüyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim