Eyüpsultan'da Belediye Başkanlığı devirteslimi 5 Nisan Cuma günü Eyüpsultan'da Belediye Başkanlığı devirteslimi 5 Nisan Cuma günü
 Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, namaz çıkışında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sevgi seline kayıtsız kalmayan Davutoğlu, vatandaşlarla tokalaştı ve sorunları dinledi. Davutoğlu’nun Zaman zaman yanındakilere notlar aldırdığı da gözlendi.

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşlik ettiği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Namaz çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“Rabbim bir daha 15 temmuz gecesi gibi acıları bizlere yaşatmasın” diyen Davutoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“Eyüp Sultan İstanbul’umuzun ve Ülkemizin Manevi merkezidir. Dolaysıyla ülkede olan her gelişme bu manevi atmosfere de yansır.

Eyüp Sultan o anlamda her akşam sadece askeri darbe teşebbüsüne karşı değil, ülkemize yönelik her fitne ve her yıkıcı faaliyet karşısında gür sesini duyururken aslında Eba Eyyub El Ensari’nin bu mirasına da sahip çıktığını gösterir. ALLAH bir daha bize 15 temmuz gecesi gibi acıları yaşatmasın.

Ama bilinsin ki, Eba Eyyub El Ensari’nin mirası olan bu topraklar, bizim kanımızla sulanmadıkça hiçbir şer odağa teslim edilmeyecektir ve milli irade hiçbir şekilde teslim alınamayacaktır. Bu sesi veren bütün Eyüplü kardeşlerime selamlarımı iletiyorum”

Editör: TE Bilişim