Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı
Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kara kışa rağmen Eyüp'te cadde ve sokaklardaki temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.


“Daha temiz bir Eyüp için el ele” sloganıyla temizlik seferberliğini sürdüren temizlik ekipleri cadde ve sokaklarda bulunan çöpleri kar kış demeden temizliyor, Kışın kar ve soğuna aldırmadan 700 kişilik ekibi ile 24 saat çalışan Eyüp Belediyesi vatandaşları çöp çıkarma saatlerine uymaları hususunda uyarıyor.

Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Salih Aykurt yaptığı açıklamada;
Temizlik hizmetininin belediyelerin asli görevi olduğunu belirterek, ilçede bulunan mahalle sokak ve pazar yerlerinin temizliğinin öncelikli hizmet olduğunu söyledi.

Sayın Başkanımız Remzi Aydının talimatları ile 24 saatesasına göre kar kış demeden görevlilerimiz daha temiz bir eyü için çalışıyorlar. Bizde Temilik İşleri,  Fenişleri, Park bahçeler Müdürlükleri ile koordineli bir şekilde Eyüp ilçemizin temizliği için çalışıyoruz.



Daha temiz bir Eyüp için çalışıyoruz.
Yeşilpınar başta olmak üzere bütün mahallelerimizde Yer altı çöp konteynırları yerleştirerek daha temiz bir şehir de yaşama bilinci oluşturuyoruz. 

Belediyemiz, temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İlçede yoğun bir temizlik seferberliği başlattık. Büyük çöp kamyonlarının giremediği yerlerde küçük araçlarımızla faaliyetlerimiz sürdürüyoruz. Daha temiz yaşanabilir bir Eyüp için çalışıyoruz. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz.

Vatandaşlarımızı  çöp çıkarma saatlerine uymaları için uyarıyoruz
Vatandaşlarımızdan ricamız,  çöplerini çöp konteynırlarının içine atsınlar dışarı bırakmasınlar. Birde çöp çıkarma saatlerine uyarak bizlere yardımcı olmaların istiyoruz.

Eyüp’te bulunan bütün mahalle ve sokakları düzenli bir şekilde temizleyerek daha güzel yaşanabilir bir şehir olması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın çevre temizliğne riayet etmelerini istiyoruz. Aileler olarak çocuklarımıza çevre bilicini öğretmeliyiz.

Ekiplermiz mahalleleri dalaşarak çöpleri saatinde çıkarmaları için vatandaşları uyarıyor. El ilanları ve afişlerle de uyarı yapıyoruz. Uymayanlar hakkında ise kabahatler kanununa göre zabıta müdürlüğü ekiplerimiz cezai işlem uygulamaktadır diyerek sözlerini tamamladı.
 
Editör: TE Bilişim