Eyüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek sünnet şöleni için kayıtlar başladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, maddi imkansızlık içerisinde bulunan ailelere destek olmak, ailelerin ve çocuklarının bu mutluluktan mahrum kalmamalarını sağlamak amacıyla düzenleniyor.


Eyüp Belediyesi'nin toplu sünnet şöleni için geriye sayım başladı. Şölende yüzlerce Eyüplü çocuk erkekliğe adım atmanın heyecanını yaşarken, aileler de çocuklarının ilk mürüvvetine şahit olma heyecanını yaşayacaklar.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın Eyüplü çocuklara armağanı olan ücretsiz sünnet şöleni için kayıtlar 10 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Aileler çocuklarının kayıtlarını, Eyüp Belediyesi'nin Alibeyköy Merkez Mahallesi, Namık Kemal Caddesi numara 38'de bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Şevkateli Mağazası'nda yaptıracaklar.

Eyüp Belediyesi tarafından, beden ölçülerine göre özel olarak hazırlanan pelerin, şapka, gömlek, pantolon ve ayakkabı gibi sünnet kıyafetleri çocuklara teslim edilecek. Çocukların sünnet işlemleri de uzman doktorlar tarafından yapılacak. Şölende çocuklar için sürpriz etkinlikler de yapılacak.

Eyüpsultan'da Belediye Başkanlığı devirteslimi 5 Nisan Cuma günü Eyüpsultan'da Belediye Başkanlığı devirteslimi 5 Nisan Cuma günü

Aileler konu ile ilgili 0212 440 04 15 ve 0212 440 04 16 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilişim