İBB Meclisi 2024 Mahalli İdareler Seçimi sonrası Yeni dönem ilk toplantısını yaptı İBB Meclisi 2024 Mahalli İdareler Seçimi sonrası Yeni dönem ilk toplantısını yaptı
Göreve geldiği günden itibaren ilçede futboldan su sporlarına, okçuluktan atletizme kadar çok farklı branşlarda sportif aktiviteler düzenleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın bu alanlarda başlatmış olduğu faaliyetler devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü vatandaşlar için, her ayın son pazar günü 'trekking' olarak adlandırılan doğada yapılan hafif tempolu yürüyüşler gerçekleştiriyor.

UZMAN HOCALAR GÖZETİMİNDE SPOR

Her ayın son pazarı Kurt Kemerinde şehrin gürültüsünden ve iş stresinden uzak, açık havada, kuş cıvıltıları arasında yapılan tempolu yürüyüş öncesi vatandaşlar, uzman spor hocaları gözetiminde ısınma hareketleri yaptılar.

Isınma hareketleri sonrası 5 ve 9 km olarak belirlenen parkurlarda yürüyüşlerine başlayan vatandaşlar spor yaparken muhteşem orman manzarasının da keyfini çıkardılar.

Yürüyüş sonrası Eyüpsultan Belediyesinin sunduğu ikramlarla kahvaltılarını yapan vatandaşlar, yine spor hocaları eşliğinde müzikle sporun vücut bulduğu bir fitness programı olan Zumba yaparak günü tamamladılar. 

Editör: TE Bilişim