9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda
Evvelki gün kartal’da çöken binada bulunan Giresunlulardan hareketle Abdullah Akgün’ün whatsappta kurduğu Giresunlular Platformu bir yardım kampanyası başlattı.



Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Giresunlu hemşerimiz Dr. Salih Çalık’ın eşi Zeynep Kabacaoğlu Çalık’ın önerisi ile whatsappta Giresunlular Platformu olarak bilinen grup, kartal’da çöken binada oturan Giresunlu hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine darıltılmak üzere bir yardım kampanyası başlattılar.



Grubun kurucusu ve Giresun Deniz Yıldızı Derneği gönüllüsü Abdullah Akgün yaptığı açıklamada “Zeynep Kabacaoğlu Çalık hanıma böyle bir kampanyayı düşündüğü için teşekkür ediyorum. Onun önerisi Halil Kütük, Yunus Karan ve İbrahim Balcıoğlu gibi ağabeylerimizin desteği ile Giresun Deniz Yıldızı Derneğimizle görüşerek kampanya başlatmaya karar verdik.

Kartal İçin 1 TL adını verdiğimiz kampanyaya katılmak için derneğimizin hesap numaralarına ülkemizin her yerinden para gönderilebilir. Yalnız karışmaması için Kartal İçin 1 TL diye yazmayı unutmasınlar. Ben hemşerilerimin engin gönüllerinden daha fazlasını göndereceklerine eminim.

Giresun insanının geçmişi ülke için yapmış olduğu fedakârlıklarla doludur. Başta binada oturan ve mağdur olan hemşerilerimize artanı da diğer mağdurlara ulaştıracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kampanyaya şimdiden grubumuzdan onlarca kişi katıldı bile haydi Giresun diyorum” dedi.

Bağış ve yardımların Deniz Yıldızı Derneği’nin Ziraat Bankası Giresun Şubesi TR13 0001 0001 2300 2882 8850 07 hesaba gönderilmesi gerektiği belirtildi. 
Editör: TE Bilişim