9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda
NİĞDE Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Askerlik Şubesi'nin organizasyonuyla, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlara katılan güçlerine 30 koli ev yemeği gönderildi. Nusaybin'de görev yapan asker ve polisler için 'Niğde'miz bugün Nusaybin'de' kampanyası ile şehit eşleri ve yakınları kendi elleriyle yemekler yaptı. Askerlik Şubesi personelinin de destek verdiği kampanyada hazırlanan sarmasından dolmasına, baklavasından böreğine, elmasından kaymağına kadar çeşit çeşit yemek tatlı ve meyveler özenle paketlendikten sonra kolilere yerleştirildi.

"KAHRAMANLARA" 

Şehit eşleri ve yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği kampanyada 30 koli ev yemeği Nusaybin'e gönderildi ve her bir koliye duygularını "Kahramanlara. İstedik ki bir günlüğüne Niğde olsun Nusaybin. İstedik ki sizler bilin, sizinle attığı binlerce kalbin. İstedik ki gülsün gözyaşı dökmeden ağlayan bu gözler, istedik ki sizin için dua olsun hak katında bu sözler. 'Bizden istediğiniz bir şey var mı?' diye sorduğumuz da yalnızca dua isteyen kahramanlara dualarımız daima sizinle" yazılı notlar bırakıldı. 

"VATAN İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR" 

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, kampanyanın büyük ilgi gördüğünü belirterek şunları söyledi: "Askerlerimizin, polisimizin aç olduğundan değil, sadece yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Dualarımızla daima yanlarınızdayız ama bir nebzede olsun istedik ki Niğde'miz Nusaybin'de olsun oradaki askerlerimize yöremizin gıdalarını tattıralım, sonuçta vatan için mücadele eden insanlar. hazırlanan kolilerin içerisinde yöremize ait sarma, dolma, lahana, börek baklava ve elma gibi her çeşit meyvelerimizden bulunmaktadır."  

Editör: TE Bilişim