Eyüp Yeşilpınar Mahalle Girne Caddesinden Alibeyköy istikametine seyreden araçlar ters yön işaretine aldırış etmeden kural ihlali yaparak karşı yöne geçiyor.


Eyüpsultan'da Belediye Başkanlığı devirteslimi 5 Nisan Cuma günü Eyüpsultan'da Belediye Başkanlığı devirteslimi 5 Nisan Cuma günü

 Fotoğraftaki görüntüler araçların nasıl kural ihlali yaparak trafiği  tehlikeye düşürdüğünün kanıtı. Kendileriyle görüştüğümüz isminin  açıklanmasını  istemeyen araç sürücüleri ''Karayolları  Vialand  için  özel kavşak yaptı.'' Ancak  Yeşilpınar'dan  Alibeyköy yönüne geçit vermedi. Alibeyköy istikametine gidebilmek  için 500 m. mecburi yön gidip dönmemiz gerekiyor. Bu nedenle işimiz acele olunca istemeyerekte olsa kural ihlali yapmak zorunda kalıyoruz açıklamasında bulundular. 



Biz Yeşilpınar halkı olarak kavşağın Alibeyköy e gidiş yönü verilecek şekilde düzenlenmesini istiyoruz. Eğer bu düzenleme yapılmazsa burada insanlar istemeyerek te olsa  ters yön kullanıp trafiği tehlikeye düşüreceklerdir. Bu nedenle; bu kavşağa polis noktası kurulsun yada kamera sitemi ile denetleme yapılsın, istiyorlar. Eğer yetkililer bir an önce önlem almaz ise bu kavşakta facia kaçınılmaz olur, diyerek şikayetlerini dile getirdiler.



Ayrıca Yeşilpınar Girne Caddesi üzerine kural ihlali yaparak, park eden araçlar yüzünden özellikle sabah ve akşam saatlerinde, özellikle  belediye otobüsleri saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Vatandaşlardan  haber merkezimize gelen yoğun ihbar üzerine ''Eyüphaberi’’ internet haber gazetesi olarak, yetkililerden vatandaşın sesini duymasını istiyoruz.

 

Editör: TE Bilişim