CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ülkücü Haraketin önde gelen isimlerinden  Büyük Birlik Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nu parti genel merkezinde makamında ağırladı. Kılıçdaroğlu, "Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için, ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim. Kendisi de buna katkı sağlayacak bir dosya teslim etti" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu’nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile parti genel merkezindeki makamında görüştü.

“CİDDİYETLE ARAŞTIRMA YAPACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERDİM”

CHP'li Özgür Karabat Çöken Maden ile ilgili 2022'de Meclis'e önerge vermiş CHP'li Özgür Karabat Çöken Maden ile ilgili 2022'de Meclis'e önerge vermiş

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan ile görüştük. Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için, ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim. Kendisi de buna katkı sağlayacak bir dosya teslim etti. Açık yaraları kapamadan ülke huzur bulamıyor. Kapatacağız” dedi.