Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde 8 Mart Kadınlar Günü ve 14 Mart Tıp Bayramı coşkusu Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde 8 Mart Kadınlar Günü ve 14 Mart Tıp Bayramı coşkusu
2017 yılı Şubat ayından bu yana Eyüpsultanlılara hizmet veren Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde, 37 diş hekimi günde 700’e yakın hastanın ağız ve diş sağlığı tedavilerini gerçekleştiriyor...

Eyüpsultan Postası'nda yer alan habere göre; Eyüpsultan'da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dev atılımlar gerçekleştiriliyor.

Yatırım İzleme Koordinasyon Merkezi tarafından bölgemize kazandırılan Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Eyüpsultan ve çevre ilçe sakinlerinin ağız ve diş hastalıkları tedavilerini sağlıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın İl Genel Meclis Üyeliği döneminde yatırım programına aldırarak ilçemize kazandırdığı Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2017'nin Şubat ayından beri sağlık hizmeti veriyor.

BAĞIMSIZ DİŞ HASTANESİ OLACAK

Karadolap Mahallesi Vardar Bulvarı'nda Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne bağlı bir poliklinik olarak çalışan Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2018 yılının ortalarına doğru ise bağımsız bir diş hastanesi olacak.

Şu anda 37 diş hekiminin aktif olarak görev yaptığı merkezde günde 700'e yakın hastanın ağız ve diş sağlığı tedavileri gerçekleştiriliyor.

Hastaların internet üzerinde MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) ve Alo 182'ye başvurarak randevu alabildikleri merkezde diş muayenesi, cerrahi gerektirmeyen diş çekimleri, normal diş çekimleri, diş dolguları, kanal tedavisi, sabit ve hareketli protez gibi tedavilerini gerçekleştirebiliyor.

Uzmanlık gerektiren çok spesifik tedavilerde ise hastalar Okmeydanı Diş Hastanesi'ne yönlendiriliyor. Hafta içi 08.00 – 17.00 saatleri arasında hizmet veren kurumda, Pazartesi ve Çarşamba günleri ise 17.00 – 19.00 saatleri arasında hekimler isteğe bağlı olarak mesai dışı hasta tedavisi gerçekleştiriyor.

Adres: Karadolap Mah. Vardar Bulvari No 40 Eyüpsultan / İSTANBUL 

Editör: TE Bilişim