CHP'li Özgür Karabat Çöken Maden ile ilgili 2022'de Meclis'e önerge vermiş CHP'li Özgür Karabat Çöken Maden ile ilgili 2022'de Meclis'e önerge vermiş
31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Eyüpsultan Yeşilpınar Mahelle Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ve ardından esnafları ziyaret etti.



Ziyaret Proğramına Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Sevim, Yeşilpınar eski Teşkilat Başkanı Kemal Karabacak ve Ak parti teşkilat mensupları katıldı.

Ak Parti Yeşilpınar mahalle Teşkilat Başkanı Olcay Uzun Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Sevim’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şenocak, yaptığı açıklamada; “Sandık esaslı çalışma sistemini tam olarak hayata geçirdiğimiz an İstanbul’da çok iyi sonuç alacağımıza inanıyorum dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yeşilpınar Mahalle teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Seçim çalışmalarıyla ilgili teşkliat mensuplarını bilgilendiren Şenocak,

Gönül Belediyeciliğine önem veriyoruz.

Bizim amacımız tüm seçmenin gönlünü almak Bütün seçmenlerimize dokunmaktır. Arkadaşlarımızdan son ana kadar gece gündüz demeden tüm seçmenlerimize tamas etmelerini rica ediyorum. Ancak sandık bazlı çalışma yaparsak bu seçimi başarıyla sonuçlandırabiliriz.

Bu güne kadar nasıl başardı isek bundan sonrada çalışıp başaracağız. Yeşilpınar’ın her zaman olduğu gibi bu seçimdede tarih yazmasını arz ediyorum. Buna inancım tamdır. Yeşilpınar’n duruşu heyacanımızı katlıyor. Allah yardımcınız olsun Allaha emanet olun.

Binali Yıldırım başkanımızla çok güçlü bir İstanbul başarısı kazanacağız. Bunun Yanında Belediyecilikte Başarılarıyla kendisini kanıtlayan Deniz Köken Bey’i için can sipaerhne çalışmanızı bekliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Şenocak Yeşilpınar esnaflarını’da ziyaret etti.

Esnaflarıda ziyaret eden Başkan Şenocak efnaflarla sohbet edip; onlardan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Eyüpsultan Belediyesi Başkan Adayı Deniz Köken için oy desteği istedi.