Gaziosmanpaşa'da Usta'nın 100 Proje tanıtımına yoğun katılım Gaziosmanpaşa'da Usta'nın 100 Proje tanıtımına yoğun katılım
 Ak Parti EyüpYeşilpınar irtibat bürosu  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eyüp Yeşilpınar'da geçmiş  dönemlerde seçim sonuçlarını etkilecek başarıya yakalayan mahalle teşkilatı  aralıksız  çalışmalarına  devam ediyer. 



Yeşilpınar Mahallesi 2. bölge Başkan yardımcısı Adnan Hürol yaptığı açıklamada;

Geçmiş dönemlerde yaptığımız  çalışmalarla  elde ettiğiz başarının  devamını sağlamak için  her hafta  toplanarak, neler  yapacağımızı istişare ediyoruz. Halkımızın  sorunlarını  sokak sokak,  ev ev  takip edip çözülmesi için gayret  sarf ediyoruz.

İlerleyen zamanda bir referandum ve ya seçim olabilir. Biz  her zaman  çalışıp hazırlıklı olalım  diyoruz. Vatandaşlarımızı  ziyaret edip hal ve hatırlarını soruyoruz;  çok memnun kalıyorlar.

Eyüp'te Yeşilpınar Ak parti için belirleyici oy oranımız % 60 civarında halkımız bize inanıyor. Bundan  sonraki seçimlerde de bu oranı % 70 -80'lere çıkarmayı hedefliyoruz.

Ülkemiz kolisyonlardan çok çekti. Türk Milletinin böyle bir hataya düşmeyeceğinden eminiz. Ancak rehavete kapılmıyor, gece gündüz demeden, gecenin bu saatinde çalışıyoruz. 

Ak Partili olmak gönül işidir. İstiyoruz ki hükümetimizin projeleri sürsün istikrar ve barış ortamı devam etsin. 2023' hep birlikte ell ele ilerleyelim. İnşallah terör belasından kurtuluruz. Millet olarak  daha güzel günlerere kavuşuruz.

Arkadaşlarımız gündüz kendi işlerinde gecede uykusundan fedakarlık yaparak burada birlikte çalışıyoruz. Hepsine çok teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: TE Bilişim