CHP'li Özgür Karabat Çöken Maden ile ilgili 2022'de Meclis'e önerge vermiş CHP'li Özgür Karabat Çöken Maden ile ilgili 2022'de Meclis'e önerge vermiş
 Merkezi Eyüpsultan'da bulunan Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkanı Bayram Demir, MHP'den Eyüpsultan Belediyesi Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı.
 
Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkanı Bayram Demir 27 Nisan 2018 Cuma günü Pierre Loti'de düzenlediği  bir kahvaltılı toplantıyla MHP'den Eyüp Belediyesi Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı. 


MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı, Büyük Osmanlı Derneği İstanbul İl Başkanı, İşadamı Serkan Cihan, STK temsilcileri, muhtarlar, partililer ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda ilk konuşmayı MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı yaptı. Başkan Yırtıcı konuşmasında Bayram Demir'in partisinden belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayarak takdimini yaptı.  


Başkan Yırtıcı'dan sonra konuşmasını yapan Bayram Demir konuşmasında şunları kaydetti: "Alparslan Türkeş ve tüm şehitleri şükranla yadediyorum. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin yol arkadaşı olarak çalışmak bizim için bir şereftir. İyi yönetilmediğinden emin olduğum Semt-i Mukaddes Eyüpsultan ilçesine, mensubu olmaktan onur duyduğum MHP'den belediye başkan aday adaylığımı sizlerin huzurunuzda tüm Eyüpsultanlı vatandaşlarımıza ilan ediyorum. Projelerimizi gerçekleştirmek ve Eyüpsultan'ı yönetmek inşallah nasip olur" dedi. 


Bayram Demir, Eflatun Medya Genel Yayın Yönetmeni Hakan Hapcıoğlu'nun " Sizce Eyüpsultan'ın en büyük sorunu nedir? sorusunu da şöyle yanıtladı:


"Eyüpsultan'ın en büyük sorunu imar sorunudur. Bundan sonra trafik ve park sorunu geliyor. İktidara geldiğimizde yeniden bir imar planı yapacağız. Çünkü yeni bir imar planı yapılmadan hiç bir şey düzgün olmayacak. Parsel bazlı değil, ada bazlı imara geçeceğiz. Sonrasında da trafik ve diğer sorunları çözeceğiz" dedi.


Bir basın mensubunun "Genel seçimler yakınken neden belediye başkan aday adaylığını açıklıyorsunuz? şeklindeki sorusuna da Başkan Demir, " Erken seçim kararı alınmadan önce yapılmış bir programdı. Programımıza sadık kalarak çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye yanıtladı.
Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak:Eflatunhaber.com




Editör: TE Bilişim