Bayrampaşa ‘Mutlu’ olacak! Bayrampaşa ‘Mutlu’ olacak!
 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı’nın Ak Partili adayı Deniz Köken, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Eyüpsultan'da bir dönem 5 yıl görev yapan Ak Partili Belediye Başkanı Remzi Aydın, görevini Deniz Köken’e devretti.

Eyüpsultan Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim törenine, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda belediye çalışanı katıldı.



“EYÜPSULTANIMIZ ÇOK GÜZEL HİZMETLER ALACAKTIR”

Törende bir konuşma yapan Eyüpsultan Belediyesi eski Başkanı Remzi Aydın, “4 Nisan 2014 tarihinde görevi almıştık. Bu gün 5 yıl sonra görevimizi devrediyoruz. İki sebepten dolayı sevinçliyim. Birincisi, buraya, tabiri caizse çıplak olarak gelmiştim, aynı şekilde inşaallah gideceğim. İkinci sevinç kaynağım da görevimi yine AK Partili bir arkadaşıma devrediyorum. İnşaallah bizim bu güne getirdiğimiz bayrağı daha da ileriye götürecek şekilde güzel hizmetler verecek Eyüpsultan'a. Gerek tecrübesiyle gerek Eyüpsultan'ı tanımasıyla inşaallah Eyüpsultan'a çok ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum. İnşaallah Rabbim yolunu açık eder, hayırlı hizmetler vermeyi nasib eder. Eyüpsultanımız, milletimiz çok güzel hizmetler alacaktır, başarılara tanık olacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarıma ve aileme desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


“DAHA GÜZEL, DAHA MÜREFFEH BİR EYÜPSULTAN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

İslam alemi için, Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra dördüncü kutsal belde olarak olarak kabul edilen Eyüpsultan'a ve Eyüpsultanlılara hizmet aşkıyla göreve talip olan ve gerçekleşen seçimle göreve gelen Başkan Deniz Köken ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“Allah bugünkü devir teslimimizi hayırlı etsin. 31 Mart 2019 yerel seçimleri ileride kitap olarak yazılacak bir seçim dönemi oldu. 2023'e giderken son yüzyılda Türkiye'nin son seçimiydi. Bu yerel seçimlerin İnşallah hem İstanbulumuza hem Eyüpsultanımıza hem de ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Hak'tan temenni ediyorum. Bundan sonraki güzel günleri birlikte yaşamayı, birlikte güzel işlere imza atmayı da yine Cenabı Allah’tan temenni ediyorum. 90 gün boyunca çok yoğun bir tempoyla bizimle beraber olan bütün teşkilat mensuplarımızı da canı gönülden tebrik ediyorum. Bütün Eyüpsultan halkının, bundan sonraki süreçte daha güzel, daha müreffeh bir Eyüpsultan için çalışacağımızı bilmelerini istiyorum”

Konuşmaların ardından Eyüpsultan Belediyesi eski Başkanı Remzi Aydın, Başkan Deniz Köken'e, “Allah yolunuzu açık etsin” diyerek Başkanlık mühürünü ve beratını teslim etti. Ayrıca 5 yıllık süreç içerisinde Eyüpsultan'da yaptığı çalışmaların bulunduğu bir kitabı da hediye etti. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ise Aydın'a bir plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

“EYÜPSULTAN DOĞDUĞUMUZ, BÜYÜDÜĞÜMÜZ, NEFES ALDIĞIMIZ ŞEHİR”

Devir teslim töreni sonrasında ise Başkan Deniz Köken, belediye personeline bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Deniz Köken, 2019 Yerel Seçimlerinin ülkemize, Eyüpsultanımıza hayırlar getirmesi temennisinde bulunduğunu ifade ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: 

“Eyüpsultan için çok güzel bir seçim oldu. 90 günlük süreç içerisinde vatandaşımızla hem hal olduk, hepsinin derdini dinledik, gönlü kırıkların gönlünü aldık. Halkımızı dinlerken bu şehrin neleri eksik, neleri fazla bunları tespit ettik ve bu esnada 5 yıllık yol haritamızı yeniden dizayn ettik. Arkadaşlarımızla birlikte en güzelini nasıl yapabilirizin çalışmalarını gerçekleştirdik. Eyüpsultan bizim memleketimiz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, nefes aldığımız, itibar gördüğümüz şehir. Diğer bölgelere örnek olacak bir belediyecilik sergilememiz lazım.”



Editör: TE Bilişim