CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Özmen'den dikkat çekici projeler CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Özmen'den dikkat çekici projeler
Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik saldırılarda şehit olan Mhp Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük'ün ailesi için Mhp Eyüp İlçe Başkanlığı tarafından yardım kermesi düzenlendi.

Eyüp'te gerçekleştirilen kermeste,bağış yoluyla toplanan giyim,kırtasiye,züccaciye,takı,süs eşyası ve çeşitli yiyecekler satışa sunuldu.

Gönüllü satıcıların görev aldığı kermese vatandaşın ilgisi büyük oldu.

Konuya ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Mhp Eyüp İlçe Başkan Yardımcısı Seyfullah Yılmaz,kermesin "davası için Türkmendağı'nda şehit olan" İbrahim

Küçük'ün ailesine yardım amacıyla düzenlediğini belirterek,şunları kaydetti:


"İbrahim Küçük giderken emanetlerini bize bırakmıştı.Arkasında bir eş ve gözü yaşlı 2 çocuk bıraktı. Bizde bu emanetlere sahip çıkmak için büyük çaplı bir organizasyon başlattık.

Mhp Eyüp İlçe Başkanlığı olarak halkımızla birlikte bu kermesi gerçekleştirdik.Halkımız sağolsun kermesimize çok büyük ilgi gösterdi. Kermesimize emeği geçen, destek olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
 

Editör: TE Bilişim