Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu
MHP Genel Merkezi Kongre Çağrısı yapan İl ve İlçe Başkanlıklarını görevden almaya devam ediyor.

Son olarak,İstanbul'da çalışmaları ve kadrosuyla göz dolduran MHP Eyüp İlçe Yönetimide görevinden alındı.

Konuya ilişkin Mhp Eyüp ilçe Başkanı Halil Feyizoğlu yazılı basın açıklaması yaptı. Feyizoğlu;"Biraz önce görevden alındığımızı öğrendik. Vicdanım gayet rahat.Zira ülkücü olmanın gereğince, tüm makamların gelip geçici davamızın baki olduğunu ben ve tüm yönetici arkadaşlarım çok iyi bilmekteyiz.

Bugün çalışmalarımıza bir nokta değil virgül koyduk.Bu mücadele kolay kolay bitmeyecek ve asla pes etmeyeceğiz. Biliyoruz ki biz eğilirsek Üç Hilalin boynu bükülür. Üç Hilalin boynunu büktürmedik ve büktürmüyeceğiz.

Göreve geldiğim günden beri hep yanımda olan,aileme,yönetim kurulu üyelerime,kadın kollarımıza,mahalle teşkilatlarına,Eyüp halkına,emeği geçen herkese ve büyük Türk Milleti'ne teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi. 

Feyizoğlu açıklamalarına Üç Hilal’in boynunu bükmedik!  diyerek devam etti


Kendimi bildiğim günden beri, aldığım her nefes Ülkücü hareket adınadır, ve Allah nasip ederse son nefesim de, Ülkücü hareket adına olacaktır!
İki ezan arasında geçireceğimiz her an namımız hadimi dava olarak anılsın istedik, hizmetimiz davamıza oldu ve yine davamızadır.
Ülküsüz insanlara gıpta ile bakmadık hiç, dava adamlığının bilinciyle yaşadık.
Davamızı bir sevda bildik ve sevdamıza leke sürmedik. Ona yan gözle bakanları hasım bildik. 
Attığımız her adımı, davamızı hesaba katarak attık, ona halel getirmedik!
Şahsi olarak, kırıldık ama eğilmedik, çünkü Başbuğumuz, bize birer Türk Bayrağı olduğumuzu söylemişti, bayrağı yere düşürmedik, kirletmedik, lekeletmedik! Biliyorduk ki; biz eğilirsek Üç Hilal’in boynu bükülür. 
Üç Hilal’in boynunu bükmedik! 
Şairin dediği gibi;
Ben Milletim uğruna adamışım kendimi 
Bir doğrunun imanı, bin eğriyi düzeltir. 
Zulüm Azrail olsa, hep Hakk'ı tutacağım 
Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir.
Tüm hadiselere bakış açımız budur, böyle olmuştur!
Dün İlçe Başkanıydım, bugün Ülkücü hareket’in emrindeki bir neferim, bu bilinçle yine inandığım gibi yaşamak, davamı bir adım öteye taşımaktan gayri bir derdim yoktur,olmayacaktır.
Biraz önce görevden alındığımızı, öğrenmiş bulunuyorum. İçim son derece mutmain, vicdanım son derece rahattır. Zira Ülkücü olmanın gereğince tüm makamları gelip geçici, davamızın baki olduğunu bilenlerdenim. Umarım ve beklerim ki, Ülkücü olduğunu iddia eden herkes te bu bilinçte olsun.
Bugün davamızın, destanına yazdığımız dizelere nokta değil, bir virgül koyduk. Bu destan öyle kolay kolay bitmeyecek, bizde kolay kolay nokta koymayacağız! 
Bu duygular içinde ,göreve geldiğim ilk günden bu yana, bana destek veren kahrımı çeken, mücadeleme ortak olan aileme, yönetim kurulu üyelerime, Kadın Kollarımıza, Mahalle teşkilatlarımıza, teşkilatın her kademesinde ki dava arkadaşlarıma, tüm Ülkücülere, Eyüp halkına ve Büyük Türk Milletine Teşekkürü bir borç biliyorum.
Allah cümlenizden ,razı olsun.
Haklarınızı helal ediniz!

Galip Erdem'in de dediği gibi "Yanlış anlamayın ; O bir avuç adam elbette ki, sizin hesabınıza değil, gönül verdikleri bir ülkünün hizmetinde çalışıyorlar"

MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, bugün İl Başkanlığı binasnda yeni ilçe başkanlarının görevlendirilmelerini tebliğ etti. İl Başkanı, yeni ilçe başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Yeni atanan ilçe başkanları:

Ataşehir İlçe Başkanlığı: Muhammet :Sadun Bizel

Başakşehir İlçe Başkanlığı: Fatih Selçuk

Beykoz İlçe Başkanlığı: Oğuzhan Karaman

Çekmeköy İlçe Başkanlığı: Cenap Yağmur

Eyüp İlçe Başkanlığı: Aydın Yırtıcı

Fatih İlçe Başkanlığı: Sertel Selim

Şile İlçe Başkanlığı: Mustafa Pıçak

Editör: TE Bilişim