Gaziosmanpaşa'da Usta'nın 100 Proje tanıtımına yoğun katılım Gaziosmanpaşa'da Usta'nın 100 Proje tanıtımına yoğun katılım
 Kurultay isteyen, değişim isteyen teşkilatlarını kapatmayı alışkanlık haline getiren MHP Genel Merkezi son olarak Beşiktaş İlçe Teşkilatı'nıda kapattı.

19 Haziran'da düzenlenen Olağanüstü Tüzük Kurultayına katılan MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk,yayınladığı basın açıklmasıyla Beşiktaş İlçe Teşkilatının MHP Genel Merkezi tarafından kapatıldığını duyurdu.

''Semt bizim,ülkücülük bizim'' ifadeleriyle tepkisini dile getiren Buruşuk, partime hizmet etmeye devam edeceğim dedi.

Konuyla ilgili Tuncay Buruşuk'un yaptığı basın açıklaması ise şöyle;


Kamuoyuna duyuru,

İki yıldır büyük bir şerefle yürütmekte olduğum MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı görevim Genel Merkez tarafından alınan ilçe teşkilatımızı kapatma kararı ile sona ermiştir.
Türk Milleti'ne hizmet etmek Türk İslam ülküsünü yüceltmek noktasında yüklendiğimiz bu ulvi görev boyunca,ilçe yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte MHP'yi Beşiktaş'ta hak ettiği yere taşıma gayreti içerisinde olduk.

Teşkilatımızı mahçup edecek hiçbir işe girişmedik.


Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in fikirleri doğrultusunda siyasi faaliyetlerimizi yürüttük ve partimizi Beşiktaş'ta daha iyi bir noktaya getirdik. Görevimiz boyunca Ülkücülerin birliğinden yana olduk bir olduk.Birliğimizi zedeleyecek hiçbir davranışta bulunmadık.

Bunun yanısıra MHP'nin daha iyi bir geleceğe taşınması noktasında irade beyanında bulunduk.Bundan sonra da partimize hizmet etmeye devam edecek ve düşüncelerimizi paylaşmayı sürdüreceğiz.

MHP'nin geleceği noktasında sessiz kalmayacağız.Bu zamana kadar sandıklarımızda görev alan çok kıymetli arkadaşlarımıza,beraber çalıştığımız mahalle teşkilatlarımıza,özveri ve fedakarlıklarıyla bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kadınlarımıza,üyelerimize,Beşktaş halkına partimize ve şahsıma gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ediyorum.

Mhp Beşiktaş İlçe Başkanlığı görevini bana tevdi eden kendisi ile çalışmaktan onur duyduğum İl Başkanımız sayın M.Bülent Karataş'a teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

Hepinizi sevgi,saygı ve en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Tuncay Buruşuk.

Editör: TE Bilişim