Türkiye, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek Almanya'yı garantiledi Türkiye, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek Almanya'yı garantiledi
Eyüp'te bulunan sporcu ve amatör spor kulüplerine her türlü desteği veren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Evlad-ı Fatihan'ı da unutmadı. Başkan Remzi Aydın Makedonya'dan gelen Genç Kalemler Spor Kulübü ve Yukarı Banisa Trabzonspor Kulübü yöneticilerine de spor malzemesi desteğinde bulundu.

Eyüp Belediyesi, Makedonya'dan gelen spor kulüplerine malzeme desteği verilmesi için Öz Alibeyköy Spor Kulübü tesislerinde bir program düzenledi. Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, enerjilerini ve becerilerini doğru yönde kullanmalarını sağlamak için sporun önemli bir faktör olduğunu söyledi.

Programa AK Parti Eyüp ilçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve Öz Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Metin Çırpan, Genç Kalemler Spor Kulübü Başkanı Raif Raifi, Genç Kalemler Derneği Başkanı Türker Kamber, Yukarı Banisa Trabzon Spor Kulübü Başkanı Muammer Şaban ile kulüplerin teknik adamları, Üsküp Brezalılar Derneği Başkanı Fahri Badem, Tüm Balkanlar Derneği Başkanı Mehmet Selamet ve Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Yardımcısı Şani Serbest katıldı.

Programda Başkan Remzi Aydın, Genç Kalemler Spor Kulübü ve Yukarı Banisa Trabzonspor Kulübü yöneticilerine spor malzemelerini takdim ederken, kulüp yöneticileri, Başkan Remzi Aydın'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Çırpan da Başkan Aydın'a 28 numaralı Remzi Aydın yazılı forma hediye etti.

Editör: TE Bilişim