TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig 2023-2024 Sezonu Fikstürü Çekildi TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig 2023-2024 Sezonu Fikstürü Çekildi
Göktürkspor ve Beşiktaş-Göktürk Futbol Akademi işbirliğiyle 14-16 yaş arası gençlerimize ücretsiz futbol eğitimi verilmeye başlandı…

Göktürkspor ve Beşiktaş-Göktürk Futbol Akademi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği projeyle birlikte çevrede bulunan 14-16 yaş arası gençlere sporu ve spor ahlakını aşılamak amacıyla ücretsiz futbol eğitimi verilmeye başlandı.

Göktürkspor Tesisleri’nde gerçekleşecek eğitimlerle birlikte Göktürk’te bu alana ilgi duyan gençler, futbol branşında kendilerini keşfetme şansı yakalayacak.

Ücretsiz futbol eğitimine katılmak isteyen gençler, oldukça deneyimli eğitmenler eşliğinde spor geçmişine bakılmaksızın hazırlanmış olan antrenman programlarına göre spor yapmaya başlayabilecek.
Eyüpsultan Postası olarak Göktürkspor Antrenörü ve Göktürk-Beşiktaş Futbol Akademi Birim Sorumlusu Tümay Sarıyiğit’le hayata geçirilen 14-16 Yaş Arası Ücretsiz Futbol Okulu Projesi hakkında konuştuk.

“FUTBOLA BAŞLAMAK İÇİN ÇOK GEÇ DEĞİL”

“Birçok amatör kulüpte genç çocuklara hizmet veriliyor. Ancak 14-16 yaş civarlarına gelmiş gençlerimiz, bu duyguyu tatmamış gençlerimiz, evinde oturarak bu işlerin nasıl olduğunu merak eden bir kitle var. Göktürkspor ve Beşiktaş’ın ortaklaşa yaptığı çalışmayla birlikte, küçük yaşlarda bu işe başlamamış çocuklara geç  kalmadıklarını, artık 14-16 yaş arasında da futbola başlayabileceklerini gösteriyoruz. Bu çocuklarımız için futbola başlamak için çok geç değil.”

TELEFON YA DA TESİSLERE GİDİLEREK BAŞVURU YAPILABİLİYOR

“Sosyal medyada ve Göktürk’teki çeşitli reklam alanlarında tanıtım çalışmaları başladı. Ama vatandaşlarımız ve çocuklar Göktürk Spor Tesisleri’ne gelerek bizzat başvurabilirler. Bununla ilgili antrenman programımız kısa sürede başlayacak.”

“FUTBOL GEÇMİŞİ OLUP OLMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL”

“Çocukların futbol geçmişi olup olması bizim için çok önemli değil. Zaten 14 yaş bu işe başlamak için de çok geç bir yaş değil. O yüzden bu işi daha önce tatmamış, takımdaşlık duygusunu yaşamamış çocuklar buraya rahatlıkla gelip kendilerini gösterebilirler.”

“EYÜPSULTAN BELEDİYESİ VE YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Eyüpsultan Belediyesi’ne ait olan Göktürkspor’un tesislerini kullanıyoruz. Bu işin paydaşları spora ve sporcuya destek veren Sayın Belediye Başkanımız Deniz Köken ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”

“BURAYA GELEN ÇOCUKLARIN ÖZGÜVENLERİ ARTIYOR”

“Buraya gelen çocukların sporla birlikte özgüvenleri artıyor. Teknolojinin gelişmesiyle çocuklar artık yalnızlaştı. Ama burada ciddi bir arkadaşlık ortamı olduğunu gözlemliyoruz. İşin spor performansı kısmına gelirsek, Göktürk ve Kemerburgaz çevresinde Göktürkspor olarak bir amatör takım kurduk. Kurduğumuz takım çok başarılı oldu. Bu başarıların devamının geleceğini düşünüyorum.”

“HERKESİ BURAYA DAVET EDİYORUZ”

“Arkadaşlarımızın en büyük kaygısı ben bu işi becerebilir miyim? Ya da geç kaldım mı? durumları söz konusu olabilir. Herkesi buraya davet ediyoruz. Buraya gelecek çocuklarımız sadece futbol oynamak ve arkadaş edinme duygusuyla performans beklentisi olmaksızın sporlarını yapabilirler.”