SİNAN BÜDEYRİ X VEGGY’den “Dünyayı Seviyorum” Daveti SİNAN BÜDEYRİ X VEGGY’den “Dünyayı Seviyorum” Daveti
 Giresun'un Güce İlçesi'nin bir köyünde alzheimer hastası eşi ve zihinsel engelli oğlu ile tüm sorumlulukları üzerinde olan 84 yaşındaki Aziz Amca yaşama tutunmaya çalışıyor.

Yaklaşık yüz yıllık evde oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan Aziz Amca için geçen yıl kaymakamlık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bir ev yaptı. Konu ile ilgili haber yerel basında yer aldıktan sonra Deniz Yıldızı Derneği devreye girdi.

Amca için yapılan yeni evin boya badanadan sonraki bölümü; mutfak tezgahı, buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, set üstü ocak, 2 adet baza, halı, yolluk, perde, yemek masası sandalye vb. gibi bir evin içinde bulunması gereken tün eşyaları da Deniz Yıldızı Derneği üstlendi.

Aziz Amca'yı köyde evinde ziyaret eden başkan Emine Acar, kaymakamlığımızın amcaya yeni evini yaptıktan sonra biz de yardımseverlerimizle birlikte mutfak tezgahı ve için tün eşyalarını tamamlayacağız. İnşallah Aziz Amcanın bundan sonraki yaşantısına bir katkıda bulunabiliriz. Kaymakamlık ve köy muhtarımız Birol Kara başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
Editör: TE Bilişim