Ak Parti Meclis Üyesi adayları esnafları ziyaret etti Ak Parti Meclis Üyesi adayları esnafları ziyaret etti
Ak Parti Yeşilpınar Mahalle Başkanlığı 2019 Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sistemi için çalışmalarına başladı. Ak Parti mahalle sorumlusu Mehmet Emin AYDIN Mahalle yönetimini toplayarak 2019 seçimleri hakkında bilgilendirdi.



Toplantıya  Yeşilpınar Ak Parti mahalle sorumlusu Mehmet Emin AYDIN, Başkan vekili Kenan Bingöl ve  Mahalle teşkilatı  katıldı.

Ak Parti mahalle sorumlusu Mehmet Emin AYDIN yaptığı açıklamada;
Biz  Ak Partinin taban kadrosu olarak her hafta  düzenli bir şekilde istişare toplantılarımızı yapıyoruz. 2019 seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Parti Genel Merkez ve  İlçe  Başkanlığından  gelen talimatlar  doğrultusunda  Mahalle yönetimimizi bilgilendiriyoruz. Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nde Ak Partinin Türkiye  ortalamasının üzerinde oy oranı var.

Yeşilpınar Mahlalesinde  Genel seçimlerde % 57  Belediye  Başkanlığı  seçiminde  %64 oy oranına  ulaştık. Anayasa Referandumunda % 64 oy oranını koruduk. 2019 seçimlerinde ise Yeşilpınar teşkilatı olarar % 75 oy almayı hedefledik. Türkiye Genelinde 2019 seçimleri için % 55-60 civarında oy bekliyorum.  

Mahallemizde herkese ulaşıyoruz, her aileyi ziyaret ediyoruz.. Kadın Kolllarımızla birlikte  ailelere birebir ulaşıp  vatandaşlarımızın  sorunlarını tesbit edip  çözümü içim ilgili  kurumlarla irtibat sağlayıp çözüm sağlıyoruz. 

Biz  Ak Parti olarak  halkımızın hizmetkarıyız. Bu bir gönül işi. Burada gece gündüz  demeden  çalışan  fedakar kardeşlerimiz var. Gündüz işinde  çalışıyorlar  Akşamları aksatmadan toplantılarımıza  iştirak  ediyorlar. Tüm arkadaşlarıma  bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ederim.

Bu konuda  tüm Ak Parti  teşkilatları  gerekli  eğitimi almış bulunuyor. Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sistemi şimdiden  Vatanımıza Milletimize hayırlı uğurlu olsun  diyerek sözlerini tamamladı.  

Editör: TE Bilişim