İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı
Ak parti Yeşilpınar 1. Bölge mahalle teşkilatı STK'lardan sorumlu Başkan Yardıncısı Abdullah Akgün'ün katılımıyla  istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya  Ak Parti Eyüp İlçe STK'lardan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün Yeşilpınar 1. Bölge Mahalle Başkanı Abdulkadir Kırma diğer Ana kademe üyeleri katıldılar.

Başkan Abdullah Akgün yaptığı açıklamada;
MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı üzerine  Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'la  görüşmesinden  sonra  24 Haziran tarine seçim kararı  aındı. Bizde Ak parti  Eyüpsultan teşkilatı olarak alınan bu karar üzerine  mahalle teşkilatlarımızla birlikte  seçim çalışmalarımızı hızlandırmaya  başladık. Zaten her an seçim olacakmış gigi çalışmalarımız  devam ediyor.

Ak Parti olarak seçim stardını vermiş bulunuyoruz. Eyüpsultanda bululunan vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Ev toplantıları düzenleyerek vatandaşlarımızın şikayetlerini tesbit edip ilgili birimlerimiz vasıtasıyla çözüme kavuşturuyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Remzi Aydın'a çok teşekkür ediyorum. Bize mahallelerimizde bulunan  sorunların çözümü ile ilgili olarak çok yardımcı oluyor.

Eyüp Sultan 'da  bulunan tüm STK' temsilcileriyle bir  araya  gelerek nasıl çalışmalar  yapabileceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yeşilpınarla ilgili  Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarıda  yakından takip ediyoruz.




Editör: TE Bilişim