Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti
Ak parti Yeşilpınar Mahalle Teşkilatı Başkanı Olcay Uzun öncülüğünde haftalık istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya  Ak Parti Eyüpsultan İlçe STK'lardan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, Eyüpsultan  Belediyesi Meclis üyesi Hüseyin Sevim, Yeşilpınar Mahalle Başkanı Olcay Uzun ve diğer Ana kademe üyeleri katıldılar.

Başkan Olcay Uzun yaptığı açıklamada;

MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'nin Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'la  görüşmesinden  sonra  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Binali Yıldırım ve Eyüpsultan Belediye başkanlığı için Deniz Köken aday gösterilmiştir.

Bizde Ak parti  Eyüpsultan teşkilatı olarak alınan bu karar üzerine  mahalle teşkilatlarımızla birlikte  seçim çalışmalarımızı hızlandırmaya  başladık. Zaten her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımız  devam ediyor.

Ak Parti olarak seçim stardını vermiş bulunuyoruz. Yeşilpınar'da bululunan vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Ev toplantıları düzenleyerek vatandaşlarımızın şikayetlerini tesbit edip ilgili birimlerimiz vasıtasıyla çözüme kavuşturuyoruz.

Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Remzi Aydın'a çok teşekkür ediyorum. Bize mahallelerimizde bulunan  sorunların çözümü ile ilgili olarak çok yardımcı oluyor.

Belediye başkanlığı seçiminden sonra inşallah yeni adayımız Deniz Köken bey Başkan seçilince eski yönetimin başlattığı eksik kalan projeler aynen devam edecektir.

Eyüp Sultan 'da  bulunan tüm STK' temsilcileriyle Abdullah Akgün Başkanımızın öncülüğünde bir  araya  gelerek nasıl çalışmalar  yapabileceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz.

Öncelikle Yeşilpınar Merkez Camii külliyesi inşaatının bir an önce başlatılması, Yeşilpınarspor kulübü tesileri, Oto park sorunu, Daimi pazar yeri ve tapu sorunu yeni yönetimi bekleyen sorunların başında geliyor.

Önceki Belediye Başkanlığı seçiminde Yeşilpınar olarak Ak partinin oy oranı % 65 idi şimdi buna MHP’nin ittifak oylarınıda eklersek %85 oy oranını hedefliyoruz. İnşahlla bu hedefi yakalamayı umut ediyoruz.

Yeşilpınarla ilgili  Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarıda  yakından takip ediyoruz.
 

Editör: TE Bilişim