İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı
Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nin bazı cadde ve sokaklarında elektrik direkleri yenilenip kablolarının yer altına alınmasına rağmen bazı sokakların yarım bırakılmasına vatandaşlar büyük tepki gösteriyor.

 ’’Yeşilpınar bu çirkinliklerden ne zaman kurtulacak?”

 Direklerde gelişi güzel sallanan elektrik telleri binaların balkonlarına çok yakın olması nedeniyle  büyük tehlike oluşturuyor.

Bedaş (Boğaiçi) Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin, İstanbul’un birçok yerinde tamamladıkları kabloları yeraltına alma çalışmalarının Yeşilpınarda neden yarım bırakıldığını soruyoruz.

Yeşilpınar halkı, İstanbul’un birçok bölgesinde ana caddelerde ve ara sokaklarda elektrik telleri ile trafoların yer altına alındığını, belirterek, ‘Yeşilpınar Muhtar Cami Sokak, Marmara sokak, Rüzgarlı sokak,Şimşek Sokak, Cennet Sokak, Çınar Sokak Üsküp sokak ve diğer bazı sokaklar çirkin görüntüler içinde.

Elektrik telleri en az 3-5 yama ile bağlı ve her an kopabilir. Bir facia yaşanmadan elektrik tellerinin yer altına alınmasını istiyoruz” diyorlar. Bugüne kadar tellerin yenilenmemesinin, yamuk direklerin değiştirilmemesinin nedenleri de öğrenmek istiyoruz.

Vatandaşlar Bizlerden alınan bakım bedelleri dağıtım bedelleri nereya harcanıyor öğrenmek istiyoruz diyorlar. 

Editör: TE Bilişim