Meclis üyesi adayları ile Muhtar adayı esnafları ziyaret etti Meclis üyesi adayları ile Muhtar adayı esnafları ziyaret etti
Eyüp Belediyesi, Yeşilpınar Mahallesi sakinlerine Köknar Sokak’ta iftar yemeği verdi.

Mahalle sakinlerinin Köknar Sokak’taki caddeyi bir baştan bir başa doldurduğu, yer bulamayanların balkonlarından eşlik ettiği iftar programında çocuklar da çok eğlendi…karagöz oyunu yemeğe gelenleri eski Ramazan eğlencelerine dolu keyifli bir yolculuğa çıkardı.

Yeşilpınar Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğine, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları,Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı remzi Aydın Yeşilpınar Mahallesi Köknar Sokak’taki iftar alanına gelerek; tüm masaları ziyaret edip vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların masasına oturan Aydın ve Aykaç vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın  iftarı öncesi konuşma yaparak birlik beraberlik mesajı verdi:
 
“Biz Eyüp Belediyesi olarak Ramazan’da Eyüp Meydanında binlerce kişiyi sofrada ağırlıyoruz. Ama sadece Eyüp Meydanı'nda değil, her mahallemizde de gördüğünüz gibi sokak iftarlarımızı yapıyoruz.

Her mahallede sürekli olarak yaptığımız iftarların yanı sıra Haliç Etkinlik alanında da derneklerimizle birlikte Ramazan boyunca iftar sofralarımızı kuruyoruz. Burada binlerce kişi aynı sofrada buluşuyor. Buradaki insanların aslında burada verilen yemeğe ihtiyacı yok. Bu vatandaşların hepsinin amacı birlikte olmak, bu maneviyatı yaşamak için buraya geliyorlar” dedi.

 İftar proğramının ardından başkanlar birlikte Büyük Osmanlı derneğini, Doğan spor kulübünü, kahve esnaflarını ve belirlenen bazı hasta ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilişim