Meclis üyesi adayları ile Muhtar adayı esnafları ziyaret etti Meclis üyesi adayları ile Muhtar adayı esnafları ziyaret etti
Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan ayında Yeşilpınar Pınar Camii önünde sahur için masalar kurdu. 

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle İlçenin değişik noktalarında kurulan iftar çadırları yoğun ilgi görüyor.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren vatandaşlar, iftar açmak için Eyüpsultan Belediyesi'nin kurduğu çadırlara yoğun ilgi gösterdi. Bu gecede burada kurulan iftar sofrasına yoğun katılım oldu. İftar sofrasına yaklaşık olarak 2 bin beşyüz katılım sağladı.

İftar proğramına Aile sosyal Güvenlik Bakanı (İstanbul Millet Vekili) 2. Bölge Milletvekili adayı Fatma Betül Sayan, Eyüp Sultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ak parti İstanbul 2. Bölge Millet vekili adayları: Markar Esayan, Emine Çakır, ve çok sayıda Yeşilpınar'lı vatandaşlar katıldılar.



İftar öncesi Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Remzi Aydın ile Ak parti İstanbul 2.Bölge Millet vekili adayları: Markar Esayan, Emine Çakır ve Ak Parti Mahalle teşkilat mensupları Yeşilpınarlılar’a Fesleğen dağıtıp halkı selamladılar.



İftar proğramına katılan Başkan Aydın yaptığı konuşmada; 

Ramazan ayı bereketiyle geldi. Allah Birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın. Sizlerle gurur duyuyorum. Akşamınbu saatinde iftar proğramımıza katılan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Tuttğunuz orucunuzu yapmış olduğunuz ibadetlerinizi kabul ve makbul eylesin. 

Kuduste ve dünyanın çeşitli yerlerinde zulum gören, şehit olan müslüman din kardeşlerimize ve Askerlerimize Polislerimize de Allahtan rahmet, Gazilerimizede acil şifalar dilerim.

Yakın zamanda Metro hattımızın açılışını yapacağız. Yeşilpınar girne caddesi düzenlemesini tamamladık. Elektrik hatlarını yer altına alınması çalışmaları devam ediyor. Merkez Camii külliye inşaatımız hızla yükseliyor. Kısacası Yeşilpınar için hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor.

Hepinize afiyet olsun Allah birlik beraberliğimizi bozmasındiyerek sözlerini tamamladı.  

Editör: TE Bilişim