Daday Kültür ve Yardımlaşma Derneği Törenle Açıldı Daday Kültür ve Yardımlaşma Derneği Törenle Açıldı
“Eyüp Caddeleri Prestij Kazanıyor” projesi kapsamında Çiçeksuyu ve Alperen caddeleri Eyüp Belediyesi tarafından yenilenmiş ve hizmete açılmıştı.

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Eyüp Belediyesi tarafından tamamlanarak Eyüplülerin hizmetine sunulan Çiçeksuyu ve Alperen caddeleri, peyzaj, kent mobilyası, ağaçlandırma, tretuvar, yer üstü ve yer altı sistemleri çalışmaları ardından yeni aydınlatma elemanları ile daha şık ve ışıl ışıl oldu.

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından sokak aydınlatması elemanlarına ek yapılan, görsel güzelliğiyle dikkat çeken, şık ve modern aydınlatma ve süs elemanlarının caddelere uygulanması tamamlandı.

Bu çalışmalar bütünüyle, Eyüp’e bir daha kısa vadeli kazı yapılmaması, her şeyi ile hazır prestij caddeler kazandırmak hedefleniyor. Son olarak aydınlatma ayağının da tamamlanması ile Alperen ve Çiçeksuyu caddeleri artık daha güzel, aydınlık ve ışıl ışıl bir görünüm kazandı. Bu arada Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Rami Reşadiye Caddesi aydınlatma çalışmasına büyük bir hızla devam ediyor.

Eyüp Belediyesi, İslambey, Namık Kemal, Yıldız Tabya, Alibeyköy caddelerini de, peyzajı, kent mobilyası, ağaçlandırması, tretuvarı, aydınlatması, yer üstü ve yer altı sistemleri, elektrik, su ve doğal gaz hatları, yaya ve araç trafiği açısından bir bütün olarak ele alarak yenilenmesi çalışmalarını hızla sürdürüyor.
 

Editör: TE Bilişim