Muhtar Adayı Mithat Çetin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Muhtar Adayı Mithat Çetin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bahar ayının erken gelmesiyle birlikte hafta sonu havalar ısınmaya başladı. Sıcak havayı gören Eyüp Yeşilpınar'lılar Yağlıdere Parkına  akın ettiler.

Ramazan ayının  gelmesiyle birlikte, havanın ısındığını gören vatanda parklara ve mesire yerlerine akın ettiler. Hafta sonunu ve havanın ısınmasını fırsat  bilen Yeşilpınarlı vatandaşlar Yağlıdre parkını  doldurdu. Yağlıdere Parkının içinde Bulunan Eyüp Belediyesi Sosyal Tesisleride dolup taşmaya başladı.

Bu yıl baharın erken geldiğini söyleyen vatandaşlar, havanın erken ısınmaya başladığını belirttiler. Havanın çok güzel olduğunu ve böyle devam etmesini temenni ettiklerini belirten Yeşilpınarlı vatandaşlar  hafta sonu ve havanın ısınmasını bu nedenle yakın oluğundan dolayı  Yağlıdere Parkında çocuklarıyla birlikte  çok güzel bir gün geçirdiklerini belirttiler. 

Görüşlerini aldığmız vatandaşlar hizmetlerinden  dolayı  Belediye Başkanımız  Remzi Aydına  çok teşekkür  ederiz. Böyle güzel bir parkı yaparak bizlere emanet ettiler. 
Buraya  gelip çocuklarımızla  hoş bir gün geçirmek bizleri çok mutlu ediyor.


Parkımız  düzenli olarak Belediye temizlik işçileri tarafından  temizleniyor.    Allah devletimizen ve Belediyemizden razı olsun temennisinde bulundular.

Editör: TE Bilişim