Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi
Eyüplüler Eyüp Camii Meydanında demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Demokrasi nöbetinde Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eyüp kaymakamı Eyüplü’lerle bir araya geldi. Eyüp Camii Meydanında   15 Temmuz Demokrasi şehitleri İçin kuran tilaveti ve  mevlid okundu.



Eyüplü STK’lar ve Muhtarlar Demokrasi nöbetinde, Eyüplülerin 15 Temmuz darbe girişiminden bugüne kadar her akşam aileleriyle birlikte katıldığı demokrasi ve milli irade nöbetine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp’ün Mahalle Muhtarları sivil toplum kuruluşları ve dernekler de destek vererek katılım sağlıyor.

Ak Parti İlçe Başkanı:Süleyman Aykaç,ve parti teşkilatı,CHP,MHP İlçe teşkilat yönetimleri de demokrasi nöbetine destek verdiler . Başkan Aydın,Kaymakam Dölek, Siyasi Parti temsilcileri, Muhtarlar ve STK’lar birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Eyüp Camii meydanını Eyüplü’ler her akşam olduğu tıklım tıklım doldurdu. Darbe girişiminden bu yana demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan Eyüplüler akşam saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetine devam ediyor.

Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek Demokrasi nöbeti tutan Eyüplülere teşekkür ederek birlik beraberlik mesajı verdi.



Her akşam Eyüplü’lerle demokrasi nöbetine devam eden Eyüp Belediye Remzi Aydın, “Eyüp'lü hemşerilerimizden Mutarlarımızdan,STK temsilcilerimizden Allah razı olsun. Bu zor dönemlerde vatanı, bayrağı, demokrasiyi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadılar.



Başkan Aydın Eyüp Camii Meydanında Demokrasi nöbeti tutulan alanda açılan anı defterine Duygu ve düşüncelerini yazdı.



Darbeye ve darbecilere, Cunta rejimine hayır diyen Eyüplüler, Cumhurbaşkanımızın meydanlara davetinden bugüne kadar Eyüp Camii meydanımızı bir an bile boş bırakmadı. Bizler de onlarla birlikte bu nöbeti tutmaktan
gurur duyuyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyerek sözlerini tamamladı.



Eyüpte Demokrasinöbetine destek veren muhtarlar:

Alibeyköy Merkez Mahalle Muhtarı: Firdevs Kuş, Akşemsettin Mahalle Muhtarı: Hakan Demir, Yeşilpınar Mahalle Muhtarlı:İlker ÇOMAK, Pirinççi Mahalle Muhtarı; Recep YILDIZ, Odayeri Mahalle Muhtarı: Hıdır Şimşek, İhsaniye Mahalle Muhtarlı: Adnan Görün,Çırçır Mahalle Muhtarı: Yusuf Gül, Düğmeciler Mahalle Muhtarı: Kazım Sarı, Defterdar Mahalle Muhtarı: Hamit Karaali, Emniyettepe Mahalle Muhtarı: Mustafa ERBAŞ, Esentepe Mahalle Muhtarı: Engin DEMİRBAŞ, Güzeltepe Mahalle Muhtarılığı:Haydar Penez, İslambey Mahalle Muhtarı: Recai Şahin,
Karadolap Mahalle Muhtarı: Ali Ekber BİNİCİ, Rami Yeni Mahalle Muhtarı: İrfan Önder, Eyüp Merkez Mahalle Muhtarı: İzzet Özkan, Rami Cuma Mahalle Muhtarı: Gürol Birkardeşler, Nişanca Mahalle Muhtarı: Ramazan GÜVEN, Silahtarağa Mahalle Muhtarı:Şevki ARSLAN, Sakarya Mahalle Muhtarı: Mustafa Orhan, Topçular Mahalle Muhtarı:Remzi Tükenmez, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı:Gürkan YILMAZ, Mimarsinan Mahalle Muhtarı:Turgut Koçum, Göktürk Merkez Mahalle Muhtarı:Nuri Şengül, Akpınar Mahalle Muhtarı:Ali Genç, Ağaçlı Mahalle Muhtarı:Turan ŞEKER, iftalan Mahalle Muhtarı:Harun GÜRHANEL, Işıklar Mahalle Muhtarı:Burhan Gök

Siyasi Partiler, Muhtarlar, Dernek ve STK’lar Demokrasi nöbeti tutan Eyüplüler’i yalnız bırakmadı. Yaptıkları ortak açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Darbelere karşı olduklarını ve Eyüp Meydanında demokrasi nöbetine Cumhurbaşkanından gelecek ikinci bir talimata kadar devam edeceklerini ifade ettiler.


 

Editör: TE Bilişim