Giresunlu'lar Gaziosmanpaşa'da İftarda Buluştu Giresunlu'lar Gaziosmanpaşa'da İftarda Buluştu
Gaziosmanpaşa Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayamışma Derneği Başkan Orhan Tanas öncülüğünde tanışma ve kahvaltı proğramı düzenledi.

Toplantıya Ak Parti İstanbul Milletvekili Ekrem erdem, Gaziosmanpaşa AkParti İlçe Başkanı Şahin Prdal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eyüp Belediye Başkanı Rezi Aydın, Eyüp Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç , Büyük Birlik Partisi gaziosman Paşa İlçe Başkanı Fedai Karakol ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Tanas yaptıtığı teşekkür konuşmasında: Sayın vekilim, Belediye Başkanlarım Sivil toplun kuruluşlarımızın değerli üyeleri misafirlerimiz sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu gün hafta sonu olmasına rağmen katılım sağladığınız için çok teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi İstanbul bir kozmopolit şehir. Erzurumluların yoğun nüfusunun yaşadığı bir şehir; İlçemiz Gaziosmanapaşa’ da Erzurum nüfusunun yoğun olması nedeniyle derneğimiz, Erzurumlu İş Adamlarımız, Kanaat Önderlerimiz ve Sivil Toplum örgütlerimiz birlikte mücadelemizi sürdürüyoruz.

İhtiyacı olan hemşerilerimize yardımda bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize burs veriyoruz. Çeşitli etkinlikler düzenleyerek hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlıyoruz.

Terör örgütlerine karşı ordumuzun Afrin’e düzenlediği harekatı destelkliyoruz. Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Erzurum Türkiyenin güvenliğinin kapısıdır.

Ak Parti Milltvekili Ekrem Erdem; Belediye başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanlarıda birer konuşma yaparak Afyon opersyonuna desteklerini bildirip Birlik beraberlik temennisinde bulundular. Konuşmacılara plaket takdim edild.
 

Editör: TE Bilişim