Eyüpsultan Giresunlular Derneği Başkanını seçti Eyüpsultan Giresunlular Derneği Başkanını seçti
Giresun Federasyonu, düzenlediği geleneksel iftar programına İstanbul’un çeşitli İlçelerinde ikamet eden Giresunlu vatandaşları bir araya getirdi



Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı Beyoğlu Belediyesi Hasköy yaz etkinlikleri alanında gerçekleşti. Giresunlu vatandaşların bir araya geldiği program,  Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Çok sayıda Giresunlu'nun ilgi gösterdiği programda, Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu Beyoğlu Belediye başkanı A.Misbah Demircan BBP İstanbul Millet Vekili A.Adayı Mustafa Mican, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İşadamları Derneği (İSEDERİ) Genel Başkanı Mustafa ŞEKER, Ak Parti Eyüp STK’lardan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, Giresun Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Remzi Mamaş ve çok sayıda Giresunlu katıldı. Ezanın ardından oruçlarını açan davetliler, bir arada olmanın sevincini yaşadı. 



Başkan Mehmet Kuğu Yaptığı açıklamada;
Giresun Federasyonunun temel misyonu hemşehriler arasında muhabbet halkasını oluşturmak diyen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, "Ramazan ayında muhabbet iklimindeyiz. hem iftar törenleri hem de yıl içindeki festivalleri ve etkinlikleriyle Giresunluları bir araya getirme ve Giresun'u tanıtma misyonuna sahip bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi.

Giresun Federasyonu da bu alanda başarılı bir sivil toplum kuruluşu. Biz birbirimizi seviyoruz ve böylelikle kardeşlik halkalarımızı genişletiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Beğoğlu Belediye Başkanı A. Misbah Demircan yaptığı açıklamada;

"Bizim için güzel başlayan Ramazan ayı, İslam coğrafyası için aynı şekilde başlamadı. İftar ve sahur vakitlerinde İslam coğrafyamızda kan ve gözyaşı akmaya devam ediyor.

Yeni Türkiye'nin inşasında, yeni vizyonumuzla beraber insanlığın olduğu her yerde kan ve gözyaşına engel olmayı temenni ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

İftar proğramının  ardından müzikli eğlence proğramı  düzenlendi.




 
Editör: TE Bilişim