Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı
Eyüp Belediyesinin’nin asfalt çalışmaları ilçenin bütün mahallelerinde devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeşilpınar mahallesinde yapılan asfalt çalışması ile sokaklar daha temiz kullanışlı hale getirildi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada;
Başkan Aydın, Bedaş, İski ve İgdaşın altyapı çalışmaları sırasında çeşitli mahallerde yolların kazı nedeniyle tahrip olduğunu belirterek kazı çalışmasının tamamlandıktan sonra ekiplerimizce yolun bozuk yerleri tonlarca asfalt kullanılarak tamir edildiğini belirti..

Eyüp Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yeşilpınar mahallemizde asfalt yenileme çalışmalarımız tamamlanmıştı. Şimdi ise Bedaş tarafından yapılan kazı çalışmasında hasar gören afsal onarım işleri Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor.

Aslında kazıyı yapan kurumlar kazdıkları yerlerin onarın işlerini kendileri yapması gerekiyor. Ancak vatandaşların mağdur olmaması için bir an önce Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz cadde ve sokaklarda kazı nedeniyle meydana gelen hasarları onarıyorlar.

Bizim Belediye olarak amacımız vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesidir. Ayrıca kazı yapan kurumları da kazı yapmadan önce kazdıkları yerleri asfaltlamaları hususunda uyarıyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Yeşilpınar Mahalle sakinleri de Eyüp Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Remzi Aydın’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
Editör: TE Bilişim