Sahne  Gösteri Performans sanatları  festivali başladı Sahne Gösteri Performans sanatları festivali başladı
 Eyüplüler Miili İrade Nöbetlerine devam ederken Eyüp Sultan Camii Meydanı ve çevresine karşı sosyal sorumluluklarını göz ardı etmeden çevrelerini temiz tutarak örnek bir davranış sergiliyor.

Çevre ve sosyal sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren Eyüplü vatandaşlar, Başkanları Remzi Aydın ile beraber geç saatlere kadar bulunuduğu nöbet yerlerinde yiyecek, içecek, kilim, hasır gibi malzemelerden dolayı meydanda oluşan çöp, toz ve atıkları temizlemeden yerlerinden ayrılmıyor.

Bir çok siyasi parti ve farklı düşünceye mensup Eyüplü vatandaşlar direnişin kalelerinden biri olan Eyüp'ün manevi ve tarihi rolünü adeta yeniden dirilterek hafızalara kazıyor. STK, kanaat önderleri,ve konuşmacıların milletçe meydanlara inmesiyle birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşanması Milli Diriliş Ruhunu yeniden canlandırıyor.

Darbe teşebbüsü esnasında mücadele ederken şehit düşen vatandaşlar için dua ve rahmet dileyen Eyüplüler, gün geçtikçe daha da kararlı bir şekilde mücadelelerine devam ediyor. Tek yürek olarak yılmadan yerlerinden ayrılmıyor.

Eyüp Belediyesi ise büyük fedakarlıklar gösteren vatandaşların Eyüp Sultan Camii Meydanındaki dayanışma ve mücadelesine, gece boyunca simit, sandaviç, çay, sıcak çorba ve su ihtiyaçlarını karşılayarak katkıda bulunmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim