Kağıhane  Belediye  Başkanı  Fazlı Kılıç’ın  destek ve  katkılarıyla Sadabat Kültür Mekezi  nikah  salonunda  1 hafta sürecek olan Hasbora  Sahne gösteri performans sanatları festivali ve  fuarı  başladı.

Hasbora  Güzelrüzgar  yaptığı açıklamada;

Sahne  gösteri performans sanatları  sanatçılarının  duyurulması hani büyük iş adamları  diyor ya  yelpaze, yelpazeyi biraz  genişlettik, sanat kültür festivali de yazdık yazarlar şairler hepsini bir araya aldık.Dolayısıyla   sanatın tanıtılması  hak ettiği yere daha  ilerlere  gitmesi için  çaba  ve  gayret  sarf ediyoruz.  İçeride  birde  kermesimiz var.  Gelirleri  tamamen  kendilerine  kalıyor.  Standlardan  çok cüzi bir ücret  alıyoruz.  Kadınlarımız  sanatçılarımız. Burada  kendilerini tanıtıp ifade  ediyorlar. Festivalimize  her yöreden  katılım var. Bize bu imkanı tanıyan Kağıhane  Belediye  Başkanı  Fazlı Kılıç'a ve  İlgi  duyup festivalimize katılan herkese çok  teşekkür  ederim diyerek   sözlerini tamamladı

Cadde ve Sokaklar Deterjanlı Suyla Yıkanıyor Cadde ve Sokaklar Deterjanlı Suyla Yıkanıyor

Festivale Ayşe  Somsa Doğan’ın   Somsa  Gelinlik ve  nişanlık ürünlerinin tanıtım  gösterisi  damgasını  vurdu.

Ayşe   Somsa  ürünleriyle ilgili yaptığı  açıklamada;

Bize bu imkanı tanıyan Kağıthane  Belediye  başkanı  Fazlı Kılıç Beye  Festivali  düzenleyen Hasbora Beye ve tüm katılımcılara  gösterdikleri  ilgiden  dolayı çok teşekkür  ederim dedi.

Ayşe  Somsa  Doğan kendisini  tanıttı,

Erzincan İliç Boyalık Köyü Nüfusuna  kayıtlı 1974 doğumluyum. 23 yıl bilfiil  Osmanbeyde  abiye  sektöründe  profosyonel  stilist  modelist  olarak çalıştım. 3 ay önce Somsa  gelinlik ve nişanlılık firmamı açtım. Konseptimiz gelinlik ve nişanlılık kına ve  söz kıyafetleri , kişiye  özel yapılmaktadır. Profosyonel  bir  ekiple  çalışmaktayım. Bizim için  ilk başta  müşteri  memnuniyeti  gelir. Müşteri memnuniyeti olmasa olmazımızdır; diyerek  sözlerini tamamladı.

Somsa  Gelinlik  Karadolap Mahalle Gülüm sokak No 22 Binevler / Eyüp adresinde hizmet vermektedir. İletişim : 0 507 649 47 37