Fenerbahçe -Yükselen Çelik sponsorluk anlaşması yenilendi Fenerbahçe -Yükselen Çelik sponsorluk anlaşması yenilendi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin "İstanbul'u Koşuyorum" sloganı ile düzenlediği Fun Run Series’in 4. etabı Eyüp Belediyesi’nin desteğiyle Eyüp’te gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katıldığı yarışmada sporseverler kıyasıya mücadele etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin ilgili ilçe belediyeleri ile ortaklaşa organize ettiği Türkiye'deki yol yarışı katılımcılarına alternatif yarış imkanı sunabilmek ve Türk koşucu sayılarını arttırabilmek amacıyla düzenlediği 6 etaplık Fun Run Seriesinin 4. etabı, Eyüp'te koşuldu. Eyüp Kültür Sanat Merkezi Evlendirme Dairesi önünde başlayan yarış Eyüp Sultan Meydanından dönerek tekrar başlangıç noktası olan Eyüp Evlendirme Dairesi önünde sona erdi.

Yarışmaya ev sahipliği yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da sporseverlerle koşuya katıldı. Yarış sonunda ise Başkan Aydın, elektronik zamanlama çipleri ile dereceleri ölçülen sporculardan ilk 3'e giren kadın ve erkek koşuculara kupa ve madalyalarını takdim etti.


EYÜP, SPORUN BAŞKENTİ OLMAYA DEVAM EDECEK

Sporu Eyüp ilçesinde yaygınlaştırmak adına her türlü spor faaliyetlerine yer verdiklerini belirten Başkan Remzi Aydın, “Güzel, sağlıklı ve sporlu bir gün. Fun Run Seriesinin Eyüp etabını bugün tamamladık. Her sene inşallah bu etapları tamamlayacağız. Halkımızın spora teşvik edilmesi, spor yapma alışkanlıklarının kazandırılması açısından önemli bir etkinlik. Bugün bizim Eyüp Sporlu kardeşlerimiz de koştular. Hatta derece de yaptılar. Eyüp’te çok güzel cevherler var. Onları gördük. İnşallah bu devam edecek ve Eyüp sporun da başkenti olmaya devam edecek.” dedi.

SON 3 ETAPTA BİRİNCİLİK


Fun Run Seriesin 4. etabında birinci olan Aykut Taşdemir, “Galatasaray Atletizm Spor Kulübünde koşuyorum. Buraya Kartal’dan geliyorum. Son 3 etapta birincilik elde ettim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok güzel bir organizasyon gerçekleştiriyor. Bütün spor yapanları bu etkinliğe davet ediyorum.” diye konuştu.

Yarışmada kadınlar kategorisinde ikinci olan Esra Çanal ise, “ Fun Run Eyüp etabında ikinci oldum. Yarışımı kulüp adına tamamladım. Çok güzel bir organizasyondu. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Koşu öncesi yarışmacılara ısınma hareketleri yaptırdığını ifade eden spor koçu ve sunucu Ece Vahapoğlu, “Bugün İsviçre çakısı gibiyim. Hem ısınmayı yaptırdım hem de 7.5 kilometre koştum. Üstümdeki atleti bile değiştirmeden sahneye çıkıp ödül törenini sundum. Sporu çok seviyorum. Benim için keyifli bir pazar koşusu oldu.” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim