Trabzonspor ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Trabzonspor ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Yeşilpınar spor klübü 2016/2017 sezonunda Özüne dönerek yıllarca futbolcu olarak kulübe hizmet eden, daha sonra birçok kulüpte hocalık yapan Ali SEMİZ ile anlaştı.

Yıllarca futbolcu olarak hizmet ettiği Yeşilpınarspor kulübüne Teknik Direktör olarak dönen Ali Semiz çok mutlu olduğunu yeni sezonda hedeflerinin klasman grubuna kalmak olduğunu beyan etti.



Yeşilpınarspor yönetimi ile anlaşan Ali Semiz futbolcularıyla Yeşilpınarspor sahasında sporcularıyla ilk antremaını yaptı.



Yeşilpınarspor Kulüp yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Demir yaptığı açıklama;


Eski antrenörümüz Ercan Yerdak’ın geçen sezon takımımızdan ayrılması nedeniyle takım antrenörü arayışına girdik. Bize en yararlı olacağını düşündüğümüz takımımızın alt yapısında yetişen çeşitli kulüplerde başarılar yakalayan Ali Semiz’le anlaştık.

İnşallah başarılı bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum. Oyuncu transferlerimize de başladık. İnşallah iyi bir takım oluşturarak hedefimize ulaşacağız.

Bu sene klasman grubuna kalmayı hedefliyoruz. Tüm sporcularımıza, Yeşilpınarspor yönetimine takımımıza desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.
 

Editör: TE Bilişim