Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti
Büyük Osmanlı Derneği Eyüpsultan Yeşilpınar Pınar camii Önü Gençlik sokakta  iftar verdi.

Eyüp Yeşilpınar Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkan Başkan Bayram Demir Gençlik Kolları Başkanı Soner İbiç ve Dernek üyeleri Eyüpsultan Yeşilpınar Pınar camii Önü Gençlik sokakta  iftar verdi. Yoğun kalabalığı olduğu iftar programına yaklaşık 1000 davetli katıldı. Proğramda Mehteran takımının gösterileri beğeniyle izlendi.

İftar Programına MHP Eyüp İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı, Eyüp Belediyesi meclis üyesi Hüseyin Sevim, Ak parti Eyüpsultan STK'lardan Sorumlu Başkan Yardıncısı Abdullah Akgün, MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Serkan Cihan,MHP Yeşilpınar Teşkilat Mahalle Başkanı Hakan Ekinci, Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Yeşilpınar Merkez Camii imam Hatibi Kurra Hafız Hüseyin Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek Başkanı Bayram Demir Yaptığı konuşmada;

Derneğimizin 4. sünü düzenlemiş olduğu iftar programına katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür edrim. Allah hepsinden razı olsun., birlik beraberliğimizi bozmasıın, Bin aydan hayırlı kadir geceniz ve Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Yeşilpınar Merkez Camii imam Hatibi Kurra Hafız Hüseyin Özdemir, İftar öncesi okuduğu kuran Tilaveti ve yapmış olduğu duadan sonra ezan okundu. Misafirler birlikte oruçlarını açtılar. Ardından yemek duası yaparak birlik beraberlik mesajı verdi.

İftar programı sonrası misafirler Büyük Osmanlı derneğine geçerek ikram edilen çaylarını içtiler.

Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından proğram sona erdi.

Eyuphaberi.com internet haber sitesi olarak bizde Büyük Osmanlı derneneği Başkan ve üyelerine böyle nezih bir proğram düzenlediği için teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin. 

Editör: TE Bilişim