Muhtar Adayı Mithat Çetin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Muhtar Adayı Mithat Çetin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Demirtaş ve Pınar ailelerinin kızları Gizem ile oğulları Yasin yapılan nişan töreni ile mutluluğa ilk adımlarını attılar.


Aslen Giresun’lu İstanbul Eyüp Yeşilpınar’ın sevilen esnaflarından Emlakçılık yapan Fuat ve eşi Remziye Demirtaş ailesinin biricik kızları Gizem ile Aslen Giresunlu Eyüp Yeşilpınar da ikamet eden Yaşar ve Ayşe Pınar çitinin oğulları Yasin Eyüp Yeşilpınar Lale düğün salonunda yapılan görkemli nişan töreniyle dünya evine ilk adımlarını attılar.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Büyük Osmanlı Derneği Başkanı Bayram Demir,Yeşilpınae Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün Yeşilpınar Merkez Camii İmam hatip'i Hafız Hüseyin Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetliler Giresunlu sanatçıların sunduğu Kemeçe ve horon eşliğinde  doyasıya  eğlendiler. Çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bu güzel günde Gizem ve Yasin yapılan nişan töreninde İyi günde kötü günde bir ömür boyu birlikte geçirecekleri sözünü verdiler. Nikah töreninin ardından misafirlrere pasta ve meşrubat ikramda bulunuldu.

Eyuphaberi.com İnternet haberi sitemize bir açıklamada bulunan Gizem ve yasin çifti; Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dostlarımız canı gönülden teşekkür ederiz. Allah herkese hayırlı yuva kurmayı nasip etsin diyerek sözlerini tamamladılar.

Eyuphaberi.com olarak dünya evine girmrye ilk adımlarını atan Demirtaş ve Pınar ailesinin kızları Gizem ile Oğulları Yasin’e ömür boyu mutluluklar dileriz.
 
Editör: TE Bilişim