Büyük Osmanlı Derneğine önemli ziyaret Büyük Osmanlı Derneğine önemli ziyaret
 Eyupsultan Belediyesi Cumhur ittifakı meclis Üyesi adayları Serkan Cihan, Bayram Demir Yeşilpınar Mahalle Muhtarı adayı Sinan Demir birlikte Yeşilpınar esnafını ziyaret ettiler.

Yeşilpınar Gine Caddesi ve Mutar cami sokakta bulunan esnafları ziyaret eden Meclis üyesi adayları ve Muhtar adayı sokakta karşılaştığı karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşıp hatırlarını sordu.

Ziyaretleri ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Cumhur ittifakı Meclis üyesi adayları ve muhtar adayı her zaman halkla iç içe olarak halkın talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinleyip görmeye devam ettiklerini söylediler. Esnafımızın derdini, sıkıntısını dinliyoruz. 

Eyüpsultan Belediyesi Cumhur ittifakı Belediye Başkanı adayımızla istişare edip vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için projeler geliştirriyoruz. Çalışmalarımız hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. 

Vatandaşlarımızın düşünceleri bizler için çok önemli, onların bütün sorunlarını birlikte çözmeye çalışacağız.. Eyüpsultanın sorunlarını halkımızla elele vererek birlikte çözeceğiz. 

Halkımıza söz veripte sorunlarını çözemezsek,  Meclis üyeliğinden ve Mahalle Muhtarlığından istifa edeceimiz sözünü veriyoruz. 
Editör: TE Bilişim