Muhtar Adayı Mithat Çetin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Muhtar Adayı Mithat Çetin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Eyüpsultan’ın en eski ve köklü spor kulüplerinden biri olan Yeşilpınar Spor Kulübü MHP Eyüpsultan Belediye Başkan aday adayı (Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkanı) Bayram Demir’i ve MHP Yeşilpınar Mahaelle teşkilatını ağırladı.

Yeşilpınar Mahalle Girne Caddesi Taş Ocakları mevkiinde bulunan Yeşilpınar Spor Kulübü lokalini ziyaret eden MHP Eyüpsultan Belediyesi Başkan aday adayı Bayram Demir’i, beraberindeki MHP Yeşilpınar Mahalle Başkanı Hakan Ekinci ve yönetimini, Büyük Osmanlı Derneği Gençlik Kolları Başkanı Soner İbiç’i Kulüp Başkanı Köksal Yılmaz,Yeşilpınarspr Genel Kaptan’ı Olcay Uzun, Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Sevim ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Eyüpsultan Belediye Başkan aday adayı (Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkanı) Bayram Demir lokalde bulunan Yeşilpınarspor üyeleri ile tek tek görüşerek herkese hayırlı akşamlar diledi.

Yeşilpınarspor’un ligdeki durumunun yanı sıra, gençlerin spora yönlendirilmesi gibi konuların konuşulduğu buluşmada kulüp yöneticileri Yeşilpınar’da gerçekleştirilen sportif faaliyetler ve yapılması için ön çalışmaları sürdürülen spor tesisleri için Eyüpsultan Belediye Başkan aday adayı (Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkanı) Bayram Demir’e bilgi verip desteklerini istediler.

Konu ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi Başkan aday adayı Bayram Demir yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızın, gençliğimizin, mahallemizin takımı Yeşilpınar Spor Kulübü’nü ziyaret ediyor olmak, sizler ile bir arada olmak bizim için mutluluk verici.

Yeşilpınarspor hepimizin, bu doğrultuda tüm spor kulüplerimizde bizlerin takımı. Gençlerimizi spora ve sağlıklı yaşama yönlendirebilmek bizim için her şeyin üstündedir. Bu sebep ile tüm Yeşilpınar Spor Kulübü yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Allah izin verir Eyüpsultan Belediye Başkanı olursam Her zaman Yeşilpınar spor ve diğer spor kulüplerinin yanında olacağımızı ve Yeşilpınarı hak ettiği spor tesislerine kavuşturacağımızı taahüt ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette renkli ve son derece güzel görüntüler ortaya çıktı.  
Editör: TE Bilişim