Eyüpsultan Yeşilpınar Mahalle Muhtar Adayı Mithat Çetin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahalle muhtarı, (Muhtar adayı) Mithat Çetin seçim çalışmaları kapsamında Yeşilpınar Mahalle esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi.

Muhtar Adayı Mithat Çetin Esnafları ziyaret etti.

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi Muhtar Adayı Mithat Çetin, ailesiyle birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinden çok memnun olduğunu açıkladı.
Çetin Yaptığı açıklamada ;

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Yeşilpınar mahallesinin muhtarı ve muhtar adayı olarak çalışma ve ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye aralıksız devam devam ediyoruz.

Esnaf ziyaretleri kapsamında eşim çocuklarım ve kardeşlerimle, dotlarımla Yeşilpınar Mahallemizde sevgi yürüşünde bulunduk. Halkımıza, esnafımıza, bizi sonuna kadar destekleyen, seninleyiz diyen herkese teşekkür ediyorum.

Mithat Çetin “Yeşilpınar Mahallemizde seçim çalışmalarımıza esnaflarımızı ziyaret ederek ev iş yeri derneklerde sohbetlere katılarak vatandadaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz ve desteklerini bekliyoruz.

“Desteklerinden dolayı mahalle sakinlerimize ve esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum”

Biliyorsunuz ki yerel seçimlere çok az bir süre kaldı ve bizde çalışmalarımızı daha da hızlandırmaya başladık. Mahalleli sakinlerimiz ve esnaflarımız ile görüştüğümüz zaman gayet olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da bizleri gayet olumlu yönde etkiliyor.

Desteklerinden dolayı mahalle sakinlerimize ve esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.