Ak Parti Meclis Üyesi adayları esnafları ziyaret etti Ak Parti Meclis Üyesi adayları esnafları ziyaret etti
 Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi’nde 3 erkeğe karşı yarışan kadın muhtar adayı yoğun ilgi görüyor

Eyüpsultan İlçesi Yeşilpınar Mahallesi’nin, muhtar adayı Gönül Eşgünoğlu, 3 erkek muhtar adayıyla yarıştığı 31 mart 2019 muhtarlık seçiminde yoğun ilgi görüyor. 
26 bin seçmenin bulunduğu mahalleye kadın muhtar adayı talip. Muhtar adaylığını açıklayan Gönül Eşgünoğlu hizmet yarışında bende varım dedi.
Uzun yıllardır Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesinde yaşayan Gönül Eşgünoğlu, Yeşilpınar Mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı.

26 bin seçmeninin bulunduğu Yeşilpınar Mahallesine Muhtar adaylığını açıklayan Gönül Eşgünoğlu, kadın olarak muhtar seçildiğinde muhtarlıkta kadının neler yapabileceğini herkese göstereceğini söyledi.


31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesinde ilk kadın muhtarı olmak için çalışmaya başlayan Gönül Eşgünoğlunun en büyük destekçisi ise yine kadın seçmenler olacak.

Eyüpsultan’ın 26 bin seçmene sahip Yeşilpınar Mahallesinde hem kadınlardan hem de erkeklerden destek beklediğini ifade eden Eşgünoğlu, amacının vatandaşlar ile kurumlar arasında köprü olacağını söyledi.

Çocukluğundan beri beri aynı mahallede oturduğunu kaydeden Eşgünoğlu, Yeşilpınar mahallesinin sorunlarını çok iyi bilen insan olduğunu söyledi, “Mahallelinin sorunlarını en iyi ben biliyorum. Bunların takipçisi olacağız. Çok önemli projelerim var. Hem kadınlara hem de erkeklere hemde gençlere yönelik projeler bunlar. Özellikle kadınlarımızın sesi olacağım. Bu konuda çok önemli bilgi birikimine sahibim. Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum, Bana bir şans tanınırsa inşallah mahallemiz hak ettiği şekilde kalkınacak” dedi. “Seçilirse Yeşilpınar’ın ilk kadın muhtarı olacak”

Kadınlardan çok büyük destek görüyorum”
En büyük destekçilerinin kadınlar olduğunu anlatan Eşgünoğlu, erkeklerden de oy istemeyi ihmal etmiyor. Özellille erkek muhtar adaylarının eşlerinin oylarına talip olduğunu bildirdi.
"Mahallemizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturmak için gerekli mercilerle görüşerek ve sorunların bir an önce çözülmesini sağlayacağım. Mahallemin insanlarından isteğim,  31 mart seçimlerinde desteklerini bekliyorum." dedi.

Türk Kadınının ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal alanlarda söz sahibi olmaya başladığını, kadınlara imkan verildiğinde neler yapacaklarının iyi göründüğünü dile getiren Bıyıklı, “Kadın muhtarın mahallesi için neler yapabileceğini herkese göstereceğini söyledi.

Kadın olarak yönetimde neler başarabileceğimizi imkan verilirse tüm Yeşilpınar halkına ispatlayacağım. Mahallemin sorunlarını anne şevkati ile çözeceğimin sözünü veriyorum. Kadınlarımız için bir araya gelip sorularını tartışabilecaği üretime katkıda bulunabileceği mekanlar hanımlar kıraathanesi tesis edeceğini, Yeşilpınar Merkez Camii İnşaatının bir an önce tamamlanması için yetkililerle görüşeceğini Yeşilpınar'a Spor tesisi yaptırılması için çalışacağını.

Gençleri uyuşturucu belasından kurtaracağını Çocuklar için oyun alanları oluşturacağını, Park sorununu çözeceğini, Yeşilpınar'a daimi tanzim satış alanı kurarak üreticilerin mallarını tüketiciye aracısız ulaşmasını sağlayacağını, Elektrik kablolarını yeraltına aldıracağını, Tapu sorunlarının çözümü için iligili kurumlarla görüşüp sorunların bir an önce çözümünü sağlayacağını açıkladı..










Editör: TE Bilişim