Gaziosmanpaşa'da Usta'nın 100 Proje tanıtımına yoğun katılım Gaziosmanpaşa'da Usta'nın 100 Proje tanıtımına yoğun katılım
Ak Parti Yeşilpınar Mahalle Başkanlığı Referandum için çalışmalarına başladı. Ak Parti mahalle teşkilatı Başkanı Abdulkadir Kırma Mahalle yönetimini toplayarak Referandum hakkında bilgilendirdi.


Toplantıya Yeşilpınar AkParti Mahalle Teşkilatı Başkanı Abdulkadir Kırma, Kadın Kolları Başkanı Filiz Kör, Gençlik Kollları Başkanı Yuşa Bölük ve Mahalle teşkilatı katıldı.


Ak Parti Yeşilpınar Mahalle Başkanı Abdulkadir Kırma yaptığı açıklamada;
Biz Ak Partinin taban kadrosu olarak her hafta düzenli bir şekilde istişare toplantılarımızı yapıyoruz. Anayasa Referandumuna çok az bir zaman kaldı. Parti Genel Merkez ve İlçe Başkanlığından gelen talimatlar doğrultusunda Mahalle yönetimimizi bilgilendiriyoruz. Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nde Ak Partinin Türkiye ortalamasının üzerinde oy oranı var.

Yeşilpınar Mahlalesinde Genel seçimlerde % 57 Belediye Başkanlığı seçiminde %64 oy oranına ulaştık. Anayasa Referandumunda bu sayıyı % 75 - 80lere çıkarmayı hedefledik. Türkiye Genelinde referandum için % 55-60 civarında Evet oyu bekliyorum.

Mahallemizde herkese ulaşıyoruz, her aileyi ziyaret ediyoruz.. Kadın Kolllarımızla birlikte ailelere birebir ulaşıp vatandaşlarımızın sorunlarını tesbit edip çözümü içim ilgili kurumlarla irtibat sağlayıp çözüm sağlıyoruz.



Biz Ak Parti olarak halkımızın hizmetkarıyız. Bu bir gönül işi. Burada gece gündüz demeden çalışan fedakar kardeşlerimiz var. Gündüz işinde çalışıyorlar Akşamları aksatmadan toplantılarımıza iştirak ediyorlar. Tüm arkadaşlarıma bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ederim.

Bu şeçimde mahallemizde bulunan MHP'li Ülkücü kardeşlerimizde Evet oyu için bizleri destekleyeceklerini umut ediyorum. Gerekirse onlarlada bir araya gelip istişare ederek birlikte referandum çalışması yapabiliriz. Tabi ki onların görüşlerinede saygı duymamız lazım.

İlk  ev toplantımızı eski mahalle muttarımız  rahmetli Mustafa  Parlakkılıç'ın  evinde  torunu Ömer Parlakkılıç'ın  davati ile  gerçekleştiriyoruz.



Biliyorsunuz 15 Temmuzdan sonra her şey değişti. Yeni bir Anayasa ihtiyacı yeni bir sistem ihtiyacı doğdu.

Ak parti MHP birlikteliğiyle hazırlanıp Meclisten geçen ve Halk ollamasına sunulacak olan Anayasayı destekleme ve evet oyu kullanmak için Halkımıza neden Evet'i iyi bir şekilde anlatmamız gerekiyor.

Bu konuda tüm Ak Parti teşkilatları gerekli eğitimi almış bulunuyor. Yeni Anayasamız şimdiden Vatanımıza Milletimize hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tanmamladı. 

Editör: TE Bilişim